Connect with us

Revistateo.ro

LECTIE INEDITA. Cum se citeste in palma

Stiri

LECTIE INEDITA. Ghicitul in palma

Ghicitul in palma este atat de vechi cat omenirea, folosit de initiati si vrajitoarele care le ofereau curiosilor informatii despre viitorul lor.

Afla din acest articol ce inseamna ghicitul in palma si cum se face acest lucru.

Inainte de a incepe ghicitul in palma, trebuie sa stii in ce palma ghicesti. In palma pasiva vezi aspecte ale trecutului, iar in palma activa prezici viitorul. Palma pasiva se refera la mana care lucreaza mai putin. De exemplu, daca o persoana este stangace (scrie cu stanga, face mai multe activitati mai usor cu mana stanga) aceea va fi palma activa. Palma mainii drepte va fi cea pasiva, si invers.

In fiecare palma exista trei linii principale, care se evidentiaza fata de celelalte linii pentru ca sunt mai bine impregnate in palma. In fiecare palma putem vedea linia vietii, linia dragostei si linia mintii.

Uita-te la linia care vine imediat sub degete. Aceea este linia inimii sau linia dragostei. Daca aceasta linie este ceva mai curbata, inseamna ca esti nehotarata in dragoste si vei avea mai multe relatii, dar niciuna serioasa. Daca linia este lunga semnifica faptul ca preferi stabilitatea, iar daca este intrerupta ceva s-a intamplat in trecutul tau.

Linia mintii vine imediat sub linia iubirii, este linia din care iese de la capat ultima linie. Adica, este chiar linia de mijloc. Daca linia mintii este intrerupta, esti predispusa la nefericire: depresii, stari anxioase extreme si tulburari de comportament. Daca linia este ceva mai ondulata, acest lucru inseamna ca esti superficiala. Daca linia mintii este dreapta, esti o persoana rationala, extrem de pragmatica si care stie sa cantareasca bine lucrurile.

Linia vietii nu iti spune cati ani vei trai, asa cum ai stiut pana acum. Este chiar ultima linie, sub linia mintii. Daca este bifurcata, acest lucru inseamna ca esti o persoana echilibrata. Daca este scurta, inseamna ca nu stie sa traiesti fiecare moment al vietii. Daca linia vietii tale este lunga si curbata este perfect. Acest fapt demonstreaza ca viata ta este una care te multumeste pe deplin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top