Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Lectii de viata pentru TOATE ZODIILE, de la ZEII HINDUSI

Toti avem cumpene sufletesti. Fiecare dintre noi simte ca are ceva de spus pe lumea asta doar ca modul in care o facem ne determinam sa comitem si greseli. Iata cele mai importante lectii de viata de la zeii hindusi.

Lectii de viata pentru toate zodiile, de la zeii hindusi:

BERBEC

„Barbierul nu trebuie sa faca si pe medicul.” Esti tentat sa arati ca te pricepi la toate si esti foarte capos in a demonstra asta. Recunoaste-ti limitele!

TAUR

„Gaseste prieteni in zile bune pentru a-i pune la încercare in zilele rele.” – Numai in acest mod iti vei da seama care sunt oamenii de care ai nevoie in viata.

CITESTE SI: Cele trei zodii care RENUNTA MULT PREA REPEDE. Esti printre ele?

CITESTE SI: Cele doua zodii care, daca isi unesc fortele, au toata lumea la picioare

GEMENI

„Invatandu-l pe altul il faci mai bogat, fara ca tu sa devii mai sarac”. Ai toate calitatile de bun pedagog si ii poti ajuta pe ceilalti sa se descopere.

RAC

„Cine a ratacit toata ziua dar seara s-a intors pe drumul cel bun, nu se poate spune ca a ratacit.” Asa ca, nu iti mai face griji, fiecare ‘ratacire’ iti descopera lucruri noi, lucruri care te definesc ca om.

LEU

„La o intrebare prost pusa se raspunde prin tacere”. Esti tentat sa dai replica la absolut orice. Ca orice leu veritabil, te simti jignit de anumite insinuari. Tacerea poate fi sfasietoare daca vrei sa impui respect.

FECIOARA

„Nu poti sa suporti cand te raneste acela pentru care poti sa si mori.” Si nu trebuie sa suporti asta. Si bunatatea are o limita.

Citeste sfaturile zeilor hindusi in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top