Connect with us

Revistateo.ro

Legatura dintre plans si slabit

Cura de Slabire

Legatura dintre plans si slabit

Cercetatorii de la St. Paul-Ramsey Medical Center au facut o descoperire incredibila: intre plans si slabit exista o legatura puternica.

De multe ori cand vedem o persoana plangand o catalogam drept slaba, exagerat de sensibila, insuficient de calita pentru vremurile in care traim. Lacrimile pot fi de mare folos, mai ales pentru acele femei care se chinuie foarte mult sa slabeasca si plang de nervi pentru ca nu reusesc sa respecte dieta in fiecare zi ori sa faca sport.

Plansul te elibereaza de stres, principalul vinovat de acumularea de grasimi in corpul tau. Atunci cand esti stresata, corpul tau consuma inutil multa energie si iti vine sa mananci intruna pentru a acoperi energia pierduta. Exista, de altfel, si cazuri in care suntem atat de stresati ca nu mai avem pofta de mancare (totul depinde de organism).

Nutritionistul Mihaela Bilic critica slabitul prin efort fizic intens

Este considerat CEL MAI EFICIENT regim de slabit in 2016

Conform unei cercetari facute de oamenii de stiinta de la St. Paul-Ramsey Medical Center, odata cu eliberarea lacrimilor sunt eliberati si anumiti hormoni care se produc in momentul in care esti stresata, hormoni cunoscuti sub denumirea de prolactina, adenocorticotrop si leucina.

In momentul in care acesti hormoni sunt eliberati, se reduce nivelul cortizolului, substanta care favorizeaza retentia de grasimi in organism. Asadar, de fiecare data cand plangi si te consumi, slabesti cu cateva grame si iti eliberezi organismul de toxine si grasimi.

Daca iti reprimi lacrimile, nu faci altceva decat sa mentii nivelul cortizolului care favorizeaza si mai mult pofta de carbohidrati, zahar si grasimi, iar corpul tau va trebui sa depuna de doua ori mai multe eforturi ca sa slabesti.

Bineinteles, asta nu inseamna ca trebuie sa plangi din orice pentru ca ai aflat ca se poate slabi si asa. E vorba de acele cazuri in care iti vine sa te abtii in loc sa eliberezi tot stresul acumulat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top