Connect with us

Revistateo.ro

Legatura dintre sentimente si ADN-ul uman

Stiri

Legatura dintre sentimente si ADN-ul uman

Expresia „Esti ceea ce mananci” poate fi tradusa in plan psihic cu „Esti ceea ce gandesti”. Sentimentele ne influenteaza starea de sanatate si activitatile pe care trebuie sa le urmam intr-o zi, ba chiar modifica consistent ADN-ul uman, indiferent ca este vorba despre senzatii pozitive sau negative.

Analizarea impactului sentimentelor asupra genelor noastre a inceput inca din 1990, cand doctorul Glen Rein si Rollin McCraty, directorul de cercetari de la IHM, au inceput sa experimenteze cum modifica sentimentele generate intentionat structura ADN-ului uman. Rezultatele acelui experiment au fost publicate de McCraty abia in 2003, sub titlul „Modularea conformatiei ADN prin intentie concentrata asupra inimii”.

CITESTE SICOPII MODIFICATI GENETIC

„Dupa cunostintele noastre, acest studiu a fost primul care sa coreleze modalitati electrofiziologice specifice cu capacitatea de a cauza schimbari in tinta biologica (ADN) din afara corpului. Datele indica faptul ca atunci cand indivizii sunt intr-o stare de iubire, concentrata asupra inimii si intr-un mod mai coerent de functionare fiziologica, ei au o mai mare capacitate de a altera conformatia (forma sau structura) ADN-ului”, sustine McCarty in lucrarea sa.

Datele experimentale prezentate de McCarty arata, asadar, ca exista o legatura puternica, de interdependenta intre energiile nevazute si structura umana cunoscuta, caci, nu-i asa, sentimentele nu se pot prinde in palma.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top