Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Legatura nestiuta dintre Nadia Comaneci si Donald Trump: „Te iubesc, dar…”

Nadia Comaneci este una dintre cele mai cunoascute romance in intreaga lume si este invitata la toate evenimentele importante din lume.

Si in Statele Unite ale Americii, fosta campioana olimpica la gimnastica este considerata una dintre cele mai valoroase sportive din intreaga lume.

Putina lume stie insa si legatura pe care Nadia Comaneci o are cu Donald Trump, proaspat ales ca Presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Pe cei doi ii leaga un eveniment cu totul neasteptat. In urma cu opt ani, Nadia a participa la reality show-ul „The Celebrity Apprentice”, realizat de catre miliardarul american si difuzat pe postul de televiziune NBC.

In ciuda simpatiei pe care Trump o nutrea pentru Nadia Comaneci, mogulul american a eliminat-o pe fosta gimnasta, in cel de-al doilea episod al reality-show-ului.

Trump i-a spus la momentul respectiv:

„Nadia, te iubesc, dar esti concediata”, a fost mesajul lui Trump din emisiune, iar Nadia a fost dezamagita de acest deznodamant.

„Nu cred ca ar fi trebuit sa fiu eliminata, pentru ca as fi fost un element valoros al echipei”, a spus Nadia, dupa emisiune.

„Sunt dezamagita, dar stiu ca premiul va reveni unei asociatii caritabile”, a mai spus aceasta.

Nadia Comaneci a participat la emisiune alaturi de vedete precum Trace Adkins, Stephen Baldwin, Gene Simmons Marilu Henner, Lennox Lewis, Omarosa, Vincent Pastore, Tiffany Fallon, Jennie Finch, Nely Galan, Piers Morgan si Tito Ortiz.

Piers Morgan, cunoscut pentru ca a facut parte din multe emisiune de talente, a fost cel care a castigat atunci un cec de 250000 de dolari, pe care apoi l-a donat unei organizatii caritabile.

Citeste si: Melania Trump, femeia din spatele noului presedinte al Statelor Unite

Donald Trump a fost anuntat in aceasta dimineata ca fiind cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, dupa ce a invins-o pe Hillary Clinton.

Trump si-a asigurat funcția de presedinte, reusind sa obtin 278 de electori, conform rezultatelor preliminare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top