Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Leii CAUTA COMPASIUNE la o persoana gresita! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Leii cauta compasiune la o persoana gresita! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta si afla ce iti rezerva astrele!

Sfatul zilei din 11 septembrie:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Asculta-ti parintii pentru ca nu iti vor raul! Ai incredere in sfaturile mamei tale pentru ca are mai multa experienta de viata. Daca vrei un indrumator pe bune in viata, niciodata, dar niciodata sa nu iti ignori familia. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Vrei sa te angrenezi intr-un proiect care pare complicat, insa ambitia ta este atat de mare incat poti sa faci tabele si calcule mai ceva ca Einstein. Lupta pentru visul tau si slefuieste-ti veleitatile antreprenoriale! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Dai bir cu fugitii cand vine vorba de oferit solutii la problemele altora. Mai bine fii sincer si nu ii lasa pe ceilalti sa creada ca te pricepi la toate. Numarul norocos al zilei: 16.

CITESTE SI: Previziuni karmice 7-13 septembrie 2015: Berbecii vor fi BANTUITI de trecut!

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Desi afara vremea este morocanoasa, in sufletul tau a iesit soarele. Bucura-te de clipele frumoase petrecute alaturi de persoana iubita si nu mai pune gandurile pesimiste in fata. Traieste-ti clipa ca si cum ar fi ultima. Numarul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Cauti compasiune la o persoana gresita. Nu te baza pe disponibilitatea afisata de ceilalti pentru ca stii bine ca oamenii pot fi diplomati, iar pe tine in clipa de fata numai diplomatia nu te ajuta. Numarul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Te panicheaza faptul ca nu reusesti sa intelegi din prima anumite chestiuni tehnice. Persevereaza, intreaba ori de cate ori nu ai inteles un lucru. Ai rabdare si nu te agita inutil pentru ca astfel nu vei reusi sa cladesti absolut nimic.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top