Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Leii nu mai suporta NEDREPTATEA! Citeste sfatul zilei de 23 decembrie pentru zodia ta!

Leii nu mai suporta atmosfera in care sunt nevoiti sa fie prezenti zi de zi. Citeste sfatul zilei de 23 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Strategiile creionate pana acum te-au ajutat foarte mult sa vezi partea buna a lucrurilor. Tine cont de asta si planifica-ti viitorul stabilindu-ti prioritati cu adevarat importante. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

E timpul sa te dedici senzualitatii. Ofera-i partenerului ocazia sa iti vada latura erotica, invaluie-l in misterul tau aproape cosmogonic cand vine vorba despre sex si iubire. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: Top 5 zodii care nu simt spiritul sarbatorilor. Vezi care e zodia care distruge MAGIA CRACIUNULUI

CITESTE SI: Top 4 zodii care vor avea un ianuarie DEBUSOLANT

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Daca ai impresia ca totul sta in loc, ca oricat de mult te straduiesti lucrurile nu se vad in realitate, rezultatele intarziind, faci o mare greseala. Priveste mai atent si vei vedea ca totul evolueaza pas cu pas. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Astepti cu sufletul la gura o garantie din partea unui prieten sau a unui om de afaceri cu care ai inceput sa colaborezi. Nu grabi termenele, stai locului! Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu mai suporti nedreptatea si cauti arme pentru a o combate. Inainte sa pornesti la lupta trebuie sa te asiguri ca ceea ce faci se potriveste perfect cu scopul tau suprem, scop pe care ceilalti nu trebuie sa il cunoasca inca. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Intra si tu in atmosfera de sarbatoare care se creeaza in jurul tau. Nu te lasa prada melancoliei si depresiei pentru ca pierzi din vedere lucrurile care te pot face cu adevarat fericit. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top