Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Leii se contrazic singuri! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Leii au probleme cu coerenta azi. Pot atrage conflictele din cauza exprimarii lor. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 16 SEPTEMBRIE PENTRU FIECARE ZODIE:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Distanteaza-te treptat de colegii de munca pusi pe scormonit probleme pentru a-ti pune bete in roate. Nu te increde in nimeni atata timp cat fiecare lupta pentru el la serviciu. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai de intocmit un raport dificil si asta iti da mari batai de cap. Nu sari etapele si ai rabdare cu fiecare punct din proiectul pe care tocmai il incepi. Numarul norocos al zilei: 8.

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

CITESTE SI: Care sunt zilele norocoase pentru fiecare semn al zodiacului

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Renunta la a vedea viata in alb si negru. Exista nenumarate culori pe care le poti introduce in viziunea ta despre lume. Vorbeste cu oamenii si empatizeaza mai mult. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Azi e o zi senina pentru tine. Primesti o veste buna din partea familiei, care te poate determina sa iti regandesti serios viitorul. Ia de buna informatia pe care o iei si foloseste-o in cel mai bun mod cu putinta. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Azi nici tu nu te mai intelegi. Te balbai des, te contrazici singur si risti sa ii enervezi la culme pe ceilalti. Alege sa taci decat sa comentezi pe marginea oricarui subiect. Recunoaste-ti limitele! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Intineresti pe zi ce trece iar in sufletul tau e un adevarat carnaval de emotii. Iti place sa treci de la agonie la extaz si invers pentru ca altfel te plictisesti. Atentie la vicii! Nu exagera cu alcoolul si tutunul! Numarul norocos al zilei: 18.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top