Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

LEII sunt ORBITI de DRAGOSTE! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Leii sunt orbiti de iubire iar asta le poate face mult rau. Astazi isi dau seama ca sentimentele lor depasesc limita normalului. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai incredere in partenerul de viata chiar daca te cicaleste din cand in cand si iti atrage atentia in legatura cu greselile pe care le faci frecvent. Persoana iubita nu iti vrea decat binele iar daca tu ii raspunzi intorcandu-i spatele sau dand din picioare a nemultumire ca un copil de gradinita, relatia voastra are de suferit. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Vezi sa nu sari din lac in put. Azi intarzii destul de mult cu termenele iar superiorii tai nu sunt tocmai incantati de scuzele pe care le invoci. Pregateste-te din timp de toata nebunia care va urma daca nu reusesti sub nicio forma sa faci fata stresului de la locul de munca. Pentru relaxare, bea niste ceai verde si parfumeaza interiorul in care locuiesti pentru a scapa de energiile negative. Numarul norocos al zilei: 13.

CITESTE SI: TOP 4 zodii care IAU FOC imediat! Vezi care sunt cele mai agitate zodii!

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege un INEL din imagine si vezi CE SPUNE DESPRE CASNICIA TA!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cineva iti tot scrie de la o vreme si tu vrei sa il ignori. Te gandesti daca are vreo propunere interesanta sau pur si simplu isi doreste sa isi atinga un tel prin tine. Nu te baza niciodata pe intuitia pentru ca stii ca nu e de incredere. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Fa niste calcule inainte de a deschide portofelul atunci cand mergi sa faci plati. Nu de alta dar oricum situatia financiara nu va fi una stralucitoare in luna septembrie. Fa economii si incearca sa investesti banii cu cap. Asculta de prietenii care vin cu solutii pentru gestionarea bugetului si fa sacrificii pentru ca te vei bucura de roade mai tarziu. Numarul norocos al zilei: 35.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Dragostea te orbeste azi. Nu mai vezi nimic altceva in afara de persoana iubita. Te impiedici pe strada, arzi mancarea, scapi cafeaua pe tine sau iti pierzi banii din cauza neatentiei. E foarte bine ca iubesti din toata inima dar fii atent la ce faci pentru ca poti intra in belele serioase! Delimiteaza sentimentele pe care le simti pentru acel cineva de activitatile tale de azi. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai o plaja de idei astazi si nu stii cu care sa incepi. Alege-o pe cea care poate fi pusa in practica chiar acum si pastreaza-le pe celelalte pentru altadata. Slefuieste bine lucrurile pe care le ai in minte si cauta asociati pentru a putea construi un proiect minunat. Nu vorbi prea mult despre ceea ce faci, ci apuca-te direct de treaba. Lauda-te doar cu rezultatele! Numarul norocos al zilei: 17.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top