Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Leilor, trebuie sa recunoasteti ca ati gresit! Citeste sfatul zilei de 23 noiembrie pentru zodia ta!

Berbecii trebuie sa fie foarte atenti la intentiile interlocutorilor, iar Gemenii sa nu se culce pe o ureche. Vezi sfatul zilei din 23 noiembrie pentru fiecare zodie!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai grija la intentiile interlocutorilor tai. Du-te inarmat cu multe documente si daca e nevoie sa tipi, apara-ti drepturile. Risti sa ti se faca o nedreptate birocratica daca nu actionezi cu fermitate. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu mai lenevi toata ziua! Daca acea persoana vrea sa vina la tine in vizita, primeste-o si iesiti impreuna la un suc! Stai cam mult in casa in ultima vreme! Numarul norocos al zilei: 12.

CITESTE SI: Horoscop URANIA 21 – 27 noiembrie 2015: Influenta planetei Mercur in Sagetator!

CITESTE SI: Previziuni karmice 23-29 noiembrie 2015. BILANT NEASTEPTAT PENTRU 4 SEMNE ZODIACALE

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te culca pe o ureche desi toate indicatoarele arata catre succes. Fii extrem de atent la toate detaliile si analizeaza foart bine pasul urmator. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Daca inima iti spune ca trebuie sa faci acel pas de care iti e frica, fa-o! Nu ai nimic de pierdut. Iubirea nu se lasa asteptata o eternitate! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Esti pus in fata unei situatii fara precedent. Va trebui sa cedezi in fata celorlalti si sa recunosti ca ai gresit. Azi e ziua perfecta in care o poti face. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu mai fi atat de dur si lasa-i si pe altii sa vada latura ta vesela. Stii bine ca esti total diferit de felul in care te porti de obicei – lasa fricile si blazarea deoparte! Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top