Connect with us

Revistateo.ro

Lenjerie-intima-pentru-Ziua-Indragostitilor-cu-care-sa-reprinzi-flacara-pasiunii!

Stiri

Lenjerie intima pentru Ziua Indragostitilor cu care sa reprinzi flacara pasiunii!

Vrei sa reaprinzi flacara pasiunii in cuplu cu ocazia „sarbatorii iubirii”. Nu conteaza ca e imprumutata de la americani, ca iubirea trebuie celebrata zi de zi! Profita de moment si poarta o lenjerie intima speciala pentru Ziua Indragostitilor! Iti vei recuceri partenerul!

Chiar daca nu obisnuiesti sa sarbatoresti Ziua Indragostitilor, ar trebui sa te bucuri de moment, fie si doar pentru a iti recuceri partenerul, imbracata cu o lenjerie intima speciala!

Si ca sa faci si economie in acest demers, ai grija sa cumperi doar piese de lenjerie intima care ti se potrivesc perfect si pe care le poti purta, bineinteles, si in alte zile, nu doar de asa-numita „sarbatoare a iubirii”. Iata, asadar, cum sa alegi lenjeria intima numai buna pentru aspectul si gusturile tale.

Alege lenjerie intima in culori obisnuite. Nu te lasa incantata de faptul ca este Ziua Indragostitilor si totul este numai roz si rosu in jur, daca tu, in mod obisnuit, nu porti aceste culori. Cel mai bine este sa nu alegi cele mai extravagante modele, ci pe cele simple, dar de efect, pe care le poti purta ulterior si cu alte ocazii. Tine cont ca negru intens, alb pur sau rosu pasional raman in topul preferintelor. Nu dai gres nici cu o lenjerie in culori pastelate!

GALERIE FOTO de la defilarea celor mai sexy fotomodele VICTORIA’S SECRETS. Ce se poarta la anul in materie de lenjerie intima

Huff.ro: 6 lucruri pe care nu le stiai despre orgasm

Cel mai important este ca tu sa te simti bine in pielea ta! Asa ca ai grija sa alegi lenjeria intima potrivita ca marime. Niciun barbat nu apreciaza sa vada cum sanii „explodeaza” in sutien sau cum chiloteii sexy plesnesc pe fundul partenerei. Chiar daca nu iti face placere sa mergi la casa de marcat cu o lenjerie marimea L in loc de M sau S, este mai bine sa iti accepti corpul asa cum e si sa il pui in valoare cu ajutorul unor accesorii potrivite.

Lenjerie intima pentru Ziua Indragostitilor cu care sa reprinzi flacara pasiunii!

Lenjeria intima de Ziua Indragostitilor nu trebuie sa fie extravaganta, ci doar … speciala!

Tine cont ca detaliile fac diferenta! Daca pana acum nu ai indraznit sa porti lenjerie cu accesorii, imprimeuri sau dantele, iata ca de Ziua Indragostitilor ai putea incerca. Nu te speria, nu trebuie sa porti animal print daca nu iti place! Si o dantela finuta cu un imprimeu floral este la fel de potrivita.

Lenjerie intima pentru Ziua Indragostitilor cu care sa reprinzi flacara pasiunii! 3

                                                                                                                                      Lenjerie intima pentru Ziua Indragostitilor 

Indiferent de ce lenjerie intima alegi, asigura-te ca… e usor de dat jos! Pare o gluma, dar nu este deloc asa. Un corset care se da jos in 10 minute este mortea pasiunii, oricat de frumos ar fi. Cel mai bine e sa alegi piese de lenjerie simple.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top