Connect with us

Revistateo.ro

Leonard Cohen a murit

Stiri

Leonard Cohen a murit! Cine a fost

Leonard Cohen a murit în această dimineață la vârsta de 82. Anuțul a fost făcut de staff-ul său pe pagina sa de Facebook.

Compozitorul şi interpretul canadian Leonard Cohen a murit la vârsta de 82 de ani, scrie huff.ro.

Compozitorul şi interpretul canadian Leonard Cohen a murit din viaţă, joi, la vârsta de 82 de ani, potrivit unui anunţ publicat pe pagina oficială de Facebook a artistului.

”Cu mare durere vă anunţăm că legendarul poet, compozitor şi artist Leonard Cohen a încetat din viaţă. Am pierdut unul dintre vizionarii cei mai respectabili şi prolifici. O ceremonie va avea loc la Los Angeles, la o dată ce urmează să fie anunţată”, este anunţul publicat joi noapte pe pagina de Facebook a artistului.

Cine a fost Leonard Cohen

Unul dintre cei mai interesanți și perseverenți cântăreți, poate cel mai de succes compozitor al anilor 60, Leonard Cohen a uimit pasionații de muzică adevărată și criticii înfocați, umbrind în totalitate imaginea contemporanilor săi.

Leonard Cohen s-a lansat cu zece ani înainte de apariția trupelor Beatles și Rolling Stones și cu un an înaintea lansării lui Elvis Presley, însă caracteristicile intelectuale, personale și sociale nu sunt cu mult diferite de ale celorlalți artiști rock. De asemenea nu poate fi comparat cu generația folk născută în aceeași perioadă. Cântărețul și-a început carieră în muzică abia la 30 de ani, după ce a publicat câteva cărți. Ca romancier și poet, performanță literară a depășit-o cu mult pe cea a lui Bob Dylan deși vocea lui este mai puțin atrăgătoare.

Citeste mai mult despre Leonard Cohen pe huff.ro

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top