Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Leonidele, vizibile în această noapte

Vom asista la unul dintre cele mai spectaculoase și importante evenimente astrologice din acest an. Se va produce începând cu această noapte.

Vom putea vedea pe cerul nopții o ploaie de meteori din constelația Leo, aceeași ploaie care e vizibilă an de an de pe teritoriul țării noastre în luna noiembrie.

Fenomenul nu va fi vizibil din păcate de pe întreg teritoriul României, asta din cauza vremii nefavorabile. Cu toate acestea, există șanse foarte mari ca pentru câteva minute ploaia să se oprească și să fie înlocuită cu ploaia de… meteori.

Leonidele au un vârf ciclic la fiecare 33 de ani. Sute de meteori pot fi observați în această perioadă a anului, până pe 30 noiembrie. Intensitatea va fi atinsă pe 18 și 19 noiembrie, cu începere din seara zilei de 17.

Curentul de meteori e cel mai puternic în intensitate. Fragmentele de praf cosmic urmează să lovească atmosfera Pământului cu o viteză de 250.000 de kilometri la oră.

Acest fenomen nu este unul nou. Astfel de ploi de meteori au mai avut loc în istorie. Cea mai puternică furtună meteorică a avut loc în anul 1966 și a fost vizibilă din sud-vestul Statelor Unite ale Americii. Nu mai puțin de 3.000 de meteori s-au putut vedea atunci, conform înregistrărilor și relatărilor din presa de la acea vreme.

O ploaie de meteori atât de intensă va mai avea loc abia în anul 2032, fapt pentru care merită să fim cu ochii pe cer dacă nu plouă diseară.

Persoanele care locuiesc în zona de munte vor putea vedea și Calea Lactee, dacă cerul va fi senin, ”pătrunsă” de sutele de meteori care provin din constelația Leo.

CITESTE SI: Ezoterism. Pământul se află în zona a 13-a cosmică. Ce înseamnă asta

Ce s-ar întâmpla dacă s-ar deschide o gaură neagră deasupra Pământului

Acest fenomen nu ne influențează din punct de vedere spiritual în vreun mare fel, deoarece coincide cu Luna Nouă. Se poate spune că doar fenomenul de Lună Nouă își va pune amprenta asupra noastră și asta din punct de vedere astrologic.

Luna nouă în Scorpion coincide cu Leonidele. Cum suntem afectați

Berbecii au ocazia să își rezolve problemele financiare până la final de lună. Luna Nouă îl determină să fie mai atent, mai cumpătat cu cheltuielile, mai pregătit pentru a schimba anumite aspecte de natură profesională.

Taurii vor renunța la relațiile superficiale după ce vor trece printr-un șoc. Vor descoperi că oamenii nu sunt exact așa cum îi credeau.

Gemenii vor opta pentru un cu totul alt stil de viață, pentru schimbări importante. Vor trece prin tot felul de transformări necesare îmbunătățirii traiului lor, necesare și psihicului lor.

Racii vor fi în căutarea iubirii. Fazele de lună plină și lună nouă trezește în acești nativi senzualitatea, romantismul, puterea de seducție. Asta pentru că Racii sunt guvernați de satelitul Pământului.

Leii se vor reorganiza pe plan familial. Nu este exclus să facă mici modificări în casă, mai ales acum că vin sărbătorile de iarnă. În femeile Leu se va trezi dorința arzătoare de a se căsători.

Fecioarele vor fi implicate în tot felul de businessuri care mai de care mai interesante. Aceste afaceri vor solicita deplasarea acestor nativi în locuri exotice.

Balanțele vor avea o nouă atitudine față de situația financiară. Vor recalcula bugetele, vor negocia pentru tot felul de contracte și afaceri promițătoare.

Scorpionii se vor schimba cel mai mult. Vor fi puși în fața unor evenimente greu de înțeles la prima vedere, care pot lăsa urme de durere, dar benefice în timp.

Săgetătorii trebuie să se împace cu trecutul. Trebuie să învețe să ierte, să își refacă planurile de viitor. Vor avea parte de protectori secreți, oameni providențiali care le vor arăta și celelalte laturi ale existenței lor.

Capricornii, în schimb, își vor evalua cu atenție prietenii și vor ajunge la concluzia că mulți dintre ei sunt de fațadă. Se vor integra de minune în noi cercuri sociale sau rețele profesionale.

Vărsătorii vor pune accent pe viața profesională, iar mulți nativi își vor dori o nouă carieră. Nu e de mirare, mai ales că în ultima vreme au fost supuși unor încercări de tot felul.

Peștii se vor izola puțin de restul lumii pentru dezvoltarea personală, pentru autocunoaștere. Vor deveni puțin mai ciudăței, dar această scurtă retragere va fi în favoarea lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top