Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Lidia Buble a spus DA! Imaginea care a indus în eroare fanii

Lidia Buble a postat o fotografie controversată pe rețelele de socializare alături de un mare actor hollywoodian.

Iubita lui Răzvan Simion a scris la o imagine în care apare alături de Johnny Depp că a acceptat cererea lui. „Am spus DA!”, a scris vedeta la imaginea postată.

Fanii nu au știut cum să reacționeze la gluma cântăreței și au sărit imediat cu comentariile pe Instagram.

„Felicitări, casa de piatra/ Ce frumoși sunteți/ Maaai, chiar asa nu ai spus nimic pana acum/ Răzvan este nașul/ Wowowow! Aratati super impreuna/ Mai frumoasa era o descriere cu : Sa treaca cu bine peste tot!

Avand in vedere ca are probleme atat personale, de sanatate, cat si pe plan artistic/ Si eu il iubesc muuuuulllllltttt pe Johnny/ Mă bucur din suflet că îți place editul meu. O să îți mai fac!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la prietenii virtuali.

Lidia Buble știe cum va fi nunta ei cu Răzvan

„Voi fi o mireasă non-conformistă, normal. Nu știu. Va fi o zi perfectă. Îmi doresc să fie o zi specială alături de familia mea, de prieteni, de oameni dragi.

CITESTE SI: Iulia Albu a vorbit despre relația cu Cristi Borcea și fosta soție, Mihaela

Care este starea lui Michael Schumacher. Familia a luat o decizie emoționantă în legătură cu bunurile pilotului

O zi de sărbătoare cu multă distracție și multă voie bună. Cu siguranță va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă.

Eu am un neam foarte mare. Am deja 30 de nepoți și câteva sute de verișori. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă 300 de persoane.

Când nu e restrânsă, e vorba de o nuntă cu 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta, pe 27 mai, se căsătorește ultimul frate al meu, Elisei. Sunt 500 de invitați”, a mărturisit vedeta la o emisiune de televiziune.

„Știi cum e, trăim într-o lume în care…Gura poporului nu ascultă nici măcar pământul. Oamenii vor vorbit întotdeauna. Cumva e deranjat uneori, pentru că efectiv forțează lucrurile și intră cu bocancii în viața ta, necunoscându-te personal. Dar eu am așa o bule și o lume a mea…îmi pun toată încrederea în Dumnezeu..

El m-a ajutat să trec peste orice. Încerc să nu las gura lumii să mă afecteze. Încerc să mă încarc doar cu lucrurile pozitive, cu mesajele bune care mă ajută să evoluez și mă dezvoltă personal. În rest, partea rea o las cumva în spate.

Nici măcar nu citesc în momentul în care văd că, nu știu, un mesaj mai răutăcios. Prefer să nu răspund și blochez acele persoane pentru că nu-mi face plăcere și având și foarte mulți tineri și copii care mă urmăresc, nu vreau să-i las să vadă și partea nu tocmai plăcută a lucrurilor. Aleg să elimin partea rea din viața mea personală”, a completat nevasta matinalului de la Antena 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top