Connect with us

Revistateo.ro

Lidia Fecioru, leac MINUNE pentru cei care au diabet

Sanatate

Lidia Fecioru, leac MINUNE pentru cei care au diabet

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne sfătuieşte cum putem să ne curăţăm vasele de sânge acasă.

Îngroşarea vaselor de sânge înseamnă tromboze, înseamnă accidente ischemice şi multe alte probleme. De aceea, Lidia Fecioru recomandă o atenţie asupra sporită dar şi un leac.

Citește aici: Declaraţii despre 2018. Carmen Harra avertizează: “Prevăd căderi de guverne şi un dezastru la…” Ce te așteaptă pe tine în funcție de zodie!

Pentru acest leac, avem nevoie de cinci nuci pe care să le amestecăm cu o lingură de miere de tei, un vârf de scorţişoară şi puţină pudra de ghimbir.

Citește aici: Calendarul Ortodox: Începând de astăzi până pe 7 ianuarie trebuie să…

”Se amestecă bine, se lasă o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumătate de ora înainte de masă, câte o lingură. Reţeta se ţine o luna”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Pentru diabet reţeta este următoarea:

„Luăm un termos de 1 litru şi punem în el apă fierbinte. În acea apă fierbinte punem 10 grame de rădăcina de brusture mărunţită şi lăsăm astupată timp de 10 ore în termos.Apoi, totul se trece prin sită şi se pune într-o sticlă la rece”.

Lidia Fecioru recomandă celor care au diabet să consume acest leac timp de o luna de zile.

Ai mașină? Guvernul a introdus 2 noi TAXE pentru TOATE mașinile indiferent de vechime! Iar dacă ești din București plătești DOUĂ TAXE din 2018

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top