Connect with us

Revistateo.ro

Lifting facial doar cu ajutorul machiajului

Machiaj

Lifting facial doar cu ajutorul machiajului

Există mii de moduri în care te poți aranja, însă există câteva secrete care te pot tranfroma de-a dreptul și te pot întineri. Liftingul facial presupune numeroase riscuri și îți golește buzunarele. Dacă nu ești pregătită  să faci acest pas, poți obține iluzia unui ten întinerit cu ajutorul machiajului.

Pentru a obține iluzia unei pieli mai elastice și mai întinse, conturul feței și iluminarea acesteia sunt pașii cei mai importanți. Poți utiliza tonuri mai închise de fond de ten pentru a ridica obajii lăsați și pentru a reda feței vitalitatea care îi lipsește. Iluminatorul te ajută să îți scoți în evidență ochii, sau să îți ridici pomeții. Pentru conturul feței trebuie să alegi o nuanță sau chiar două mai închise decât tenul tău, iar iluminatorul ar trebui să fie cu două trei nuanțe mai deschis decât pielea ta.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ TRATEZI BUZELE UMFLATE

Pentru a ascunde o frunte prea lată, trasează pe linia părului și pe tâmple o dungă mai închisă, însă ai grijă să întinzi bine pentru a obține un aspect armonios. Dacă vrei să ridici pomeții lăsați, aplică o umbă mai închisă începând de sub osul obrazului până la nas. Dacă nasul tău este prea mare, adaugă puțin fond de ten mai închis pe părțile laterale ale acestuia, până sub osul sprâncenelor. Apoi, pe mijlocul nasului aplică iluminator.

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, buzele tale își pierd din elasticitate și încep să apară liniile fine. PEntru a obține buze mai plineși mai tinere, alege un contur de buze nude, cu o nuanță mai închisă decât tonul buzelor tale. Conturează buzele accentuând zona V-ului de pe buza superioară. Nu uita să unești colțurile buzelor pentru a crea un echilibru. Umple buzle în întregime cu creionul și abia apoi aplică culoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top