Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Lili Sandu a marturisit ce o atrage la barbati cu adevarat. Ce spune despre fostele sale iubiri

Actrita si cantareata Lili Sandu s-a intors din America, acolo unde spera ca viata ei profesionala se va schimba. Dupa ce a studiat actoria si a stat in preajma celor mai cunoscute vedete de la Hollywood, frumoasa artista a vorbit in exclusivitate la Teo Show despre barbatii din viata ei si experienta de peste Ocean.

Lili Sandu a marturisit la TEO SHOW ca experienta din America a ajutat-o pentru a-si largi orizonturile. Dupa 5 ani de State, vedeta se considera implinita din punct de vedere personal.

Cantareata a tinut sa precizeze ca niciodata nu s-a gandit sa se stabileasca in America, asa cum scria presa tabloida in tot acest timp.

Cat despre barbatii din viata ei, Lili a recunoscut ca a avut o relatie cu fostul partener al actritei Halle Berry.

Aceasta a vorbit pentru Kanal D si despre alte persoane cunoscute din viata ei: „Eu cu Sisu nu am avut o relatie, am fost doar foarte buni prieteni. Cu Calin (n.r.: Goia, solistul trupei Voltaj), da, a fost prima mea relatie. Cu Bogdan Stelea, da”, a declarat vedeta.

„Nu sunt foarte atrasa de aspectul exterior cat de ce face sa ma simt bine acel barbat. La un barbat caut creativitate”, mai spune sincer actrita.

Aceasta a spus ca nu doreste sa apara la emisiunile tv din Romania pentru ca nu se regaseste in climatul monden de la noi. La TEO SHOW, in schimb, a zis da din prima: „Am venit cu cel mai mare drag. Am fost destul de selectiva cu emisiunile in care am aparut. Am aparut anul trecut in Dancing with the stars”

lili sandu-2

Lili Sandu a mai spus ca nu se mai intoarce la actorie deoarece acest capitol a ajutat-o suficient de mult din punct de vedere psihologic iar astazi nu se mai vede capabila de interpretat roluri.

lili sandu-3

Intrebata daca are prieteni printre vedetele hollywoodiene, artista a raspuns prompt: „As fi penibila sa spun ca am prieteni la Hollywood.

lili sandu-4

Am cunoscut multi oameni din lumea filmului. Daca ne vom revedea la o alta petrecere ne spunem ‘Hello’ si mergem mai departe”, incheie aceasta.

lili sandu-5

Sursa foto: Captura Kanal D

1 Comment

1 Comment

  1. Roxxy Foxxy

    2016-04-27T11:44:14+03:00 at 2016-04-27T11:44:14+03:00

    bravo Lily ejti o fata de succes te admir.. 😉 faci ce vrei in vieata si nu te opresti la vreunu kre iti promite marea ku sarea.. 😉 mult succes si ku sigurantza k vei deveni un star de valoare.. 😉 pup

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top