Connect with us

Revistateo.ro

Linistea acestei zodii este perturbata. Citeste sfatul zilei de 8 martie 2016

Sfatul zilei

Linistea acestei zodii este perturbata. Citeste sfatul zilei de 8 martie 2016

Linistea Varsatorului este perturbata de un eveniment familial neanuntat. Citeste sfatul zilei de 8 martie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Daca vrei sa te desparti de un loc care iti face rau, o poti face azi. Este o zi numai buna sa indepartezi toate sursele suferintei tale. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Te bucura sa vezi cum in jurul tau oamenii sunt multumiti de munca pe care o fac. Pentru tine asta inseamna sa ai un model in viata: sa inveti din reusitele altora, ceea ce e bine. Numarul norocos al zilei: 3.

PREVIZIUNI KARMICE 7-13 MARTIE 2016. O singura zodie RAMANE PE VAL!

Horoscop saptamanal 7-13 martie 2016. Gemenii intampina dificultati financiare

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Pot aparea situatii neprevazute in calea ta, asa ca pregateste-te din timp cu toate argumentele de care dispui. Informeaza-te inainte sa o dai in bara. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Abia ce ai incheiat un capitol sentimental ca ai inceput sa ai batai de cap cu noua persoana care ti-a ocupat inima. Nu te arunca daca nu simti ca nu merita. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Sa stii ca din nimic se pot intampla multe, inclusiv conflicte puternice. Fii cu bagare de seama cand te contrazici cu cineva pe chestii minore. Unele persoane sunt ceva mai sensibile si se simt atacate. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Inarmeaza-te cu rabdare, caci nervii tai pot fi intinsi la maxim acum cand nu ai nevoie de agitatie in jurul tau. Daca simti ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti, paraseste incinta. Numarul norocos al zilei: 1.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top