Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Lista lucrurilor de netolerat din partea iubitului, chiar dacă este Făt-Frumos

Lista lucrurilor de netolerat din partea iubitului, chiar dacă este Făt-Frumos:

1. NU ÎI PERMITE SĂ-ȚI RIDICE TONUL!
Chiar dacă greșești într-o anumită chestiune, nu trebuie să îi permiți să te intimideze ridicând tonul vocii. Dacă observi că partenerul tău se exprimă cu un ton al vocii destul de înalt, spune-i că te deranjează acest fapt pentru a nu escalada lucrurile.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE POZIȚIA SEXUALĂ PREFERATĂ DESPRE PERSONALITATEA IUBITULUI TĂU
2. NU ÎI PERMITE NICIO MINCIUNĂ!
O relație sănătoasă se caracterizează prin încredere reciprocă. Bărbaților nu le place să fie controlați, să fie întrebați în permanență unde și cu cine au fost, dar asta nu le justifică minciunile atunci când vor să se scoată. Dacă treci ușor peste un fapt, după ce l-ai prins cu mâța-n sac, o va face în mod repetat.

3. NU ÎI PERMITE SĂ TE JIGNEASCĂ!
Nici măcar în glumă! Pune-l să-și ceară scuze dacă o face, fie și în mod caterincos. Glumițele în care imaginea ta are de suferit nu sunt binevenite, mai ales în cuplu.

4. NU ÎI PERMITE SĂ TE TRATEZE CA PE UN OBIECT!
Dacă are grijă de tine și te giugulește protejându-te ca pe un bibelou de porțelan, acest comportament poate ascunde felul în care te vede, de fapt. Nu îl lăsa să te acapareze și să te prezinte prietenilor ca pe o achiziție. Nu ești cea mai luxoasă mașină a sa ci o ființă umană cu care a ales să-și împartă viața, iubind-o și respectând-o.

5. NU SE PREOCUPĂ DE TINE!
Dacă nu te întreabă niciodată cum ești, atunci când sunteți amândoi la serviciu sau contextul nu vă permite să vă fiți aproape fizic, este o problemă destul de mare. Nu e de preferat să insiste toate ziu cu mesaje dar nici să nu îți scrie deloc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top