Connect with us

Revistateo.ro

Liv Tyler a născut un băiețel

Stiri

Liv Tyler a născut un băiețel

Liv Tyler, cunoscută din filmul „Armaggedon”, a născut al doilea copil la vârsta de 37 de ani, care este un băiețel perfect sănătos. Revista People scrie că atât tatăl artistei, Steven Tyler (trupa Aerosmith) cât și fiica acestuia sunt în culmea fericirii.

Actrița care a avut o partitură și în „Stăpânul inelelor” mai are un copil, însă cel pe care l-a născut acum este primul ei copil cu noul iubit, agentul Dave Gardner, cunoscut în lumea fotbalului. Liv Tyler a anunțat în septembrie 2014 că este însărcinată cu Dave. Cei doi au câte un copil din afara relației, agentul cunoscut în lumea sportului având un fiu de 7 ani din fosta relație cu actrița britanică Davinia Taylor.

CITEȘTE ȘI: SHAKIRA L-A NĂSCUT PE SASHA. UITE PRIMA FOTOGRAFIE CU BEBELUȘUL

Liv Tyler este o actriță americană care a atins celebritatea jucând în super-producții SF. Este fiica solistului trupei Aerosmith, Seven Tyler și a fostului fotomodel Bebe Buell. Liv Tyler nu și-a cunoscut adevăraul tată până la vârsta de 11 ani, deoarece mama ei a dorit să nu afle că are un tată dependent de alcool și droguri.

După ce Liv a făcut cunoștință cu tatăl ei, fără să afle cine este acesta, a vorbit neîncetat despre Steven, a mărturisit Bebe, povestind cum s-a apropiat fiica ei de tatăl biologic. În 1991, Liv află adevărul și colaborează cu tatăl ei pentru mai multe piese (joacă în videoclipul piesei „Crazy”) sau pune umăr la umăr pentru crearea piesei „I don t wanna miss a thing”, pentru filmul „Armaggedon”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top