Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Liviu Dragnea, declaratii INCREDIBILE despre Dan Sova: „Cu toata parerea de rau…”

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anunat cum vor vota social-democratii in ceea ce priveste ridicarea imunitatii senatorului DAN SOVA, pentru care DNA a cerut arestarea preventiva.

”Cu toata parerea de rau, PSD va vota pentru ridicarea imunitatii”, a declarat Liviu Dragnea, intrebat de jurnalisti despre votul PSD in cazul Dan Șova.

Biroul permanent al Senatului urmeaza sa discute, in sedinta de luni, cererea privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului PSD Dan Sova si sa o transmita Comisiei juridice pentru formularea unui raport.

Sova va fi invitat la Comisia juridica pentru a-si studia dosarul si pentru a-si exprima punctul de vedere.

„În conformitate cu prevederile legale și constituționale, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție – doamna Laura Codruța Kövesi l-a sesizat pe procurorul general al P.Î.C.C.J pentru a cere preşedintelui Senatului încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a senatorului Şova Dan-Coman pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Cererea procurorilor anticorupție are în vedere date şi probe ce conturează următoarea stare de fapt:

În perioada octombrie 2011 – iulie 2014, inculpatul Şova Dan-Coman a pretins sume de bani şi a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunţătoare, în schimbul traficării influenţei sale reale pe care o avea pe lângă inculpatul Bălan Mihai, director general al centralei de energie termică CET Govora SA, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea unui contract de asistenţă juridică cu o anumită societate de avocatură, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună. (detalii în comunicatul nr. 1822 din 19 noiembrie 2015)”, se arata in comunicatul DNA.

Preluare fresh24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top