Connect with us

Revistateo.ro

Liviu Vârciu a mers acasă la rudele Adelinei Pestrițu. Cum au reacționat acestea când l-au văzut

Staruri

Liviu Vârciu a mers acasă la rudele Adelinei Pestrițu. Cum au reacționat acestea când l-au văzut

Liviu Vârciu a avut parte de surpriza vieții sale în timpul emisiunii „Poftiți la Nea Marin”. La doar câteva zile după ce s-a despărțit de Anda Călin, Liviu a nimerit în casa rudelor Adelinei Pestrițu, cu care a fost căsătorit timp de câțiva ani.

Aceasta a fost extrem de surprins să ajungă în casa acestora, mai ales că nu îi cunoștea personal. Însă mătușa Adelinei Petrițu a fost cea care l-a lămurit pe prezentatorul TV.

„Am nimerit la mătuşă-mea şi la unchiu’, oameni pe care nu i-am văzut în viaţa mea, da’ care ce crezi, sunt neamuri cu mine, pestriţi, dar neamuri cu mine”, a spus Liviu Vârciu la TV.

Și femeia a fost extrem de încântată de această întâlnirea și i-a spus lui Liviu că el rămâne preferatul familiei, chiar dacă Adelina se iubește cu un alt bărbat.

Citește și: Liviu Vârciu, despre relația cu Anda Călin: “Eu am una acasă care a născut un copil şi a luat-o razna”

„Mie nu îmi vine să cred. Să te văd eu în faţa mea în persoană. Un aşa om, o aşa frumuseţe.(…) Oricum eşti adoratul nostru, dintotdeauna ai fost. Pentru noi ai rămas nepotul nostru”, i-a spus mătușa Adelinei Pestrițu lui Liviu Vârciu.

Zilele trecute, Liviu a anunțat că se desparte de mama fetiței sale, Anda Călin. Cei doi au decis să rămână prieteni de dragul copilului, dar ca iubiți nu mai pot continua.

Citește și: Andreea Bănică, despre despărțirea lui Liviu Vârciu de Anda Călin: „Eu sunt femeia potrivită pentru el…”

„Nu are nicio legătură viaţa mea personală cu cariera mea şi te-aş ruga mult de tot să rămână personală. Ţine doar de mine ce trăiesc eu, cum trăiesc eu. Am făcut multe greşeli în viaţă, în tinereţile mele tumultoase, dar acum aş vrea să ţin povestea asta (n.r.- despartirea de Anda Calin) doar pentru mine, pentru familia mea.

(…) Sacrificiul nostru e mare. Pe mine nu mă interesează părerea oamenilor. Eu sunt de ceva timp în televiziune şi am făcut o greşeală să îmi pun viaţa pe platou. Greşelile tinereţii mi le asum. E vina mea, numai vina mea şi o să pun punct cu viaţa mea personală. (…) Am făcut şi multe lucruri bune şi multe lucruri rele . Îmi pare rău poate. E haina asta grea pe care o ducem că noi suntem la televizor”, a declarat Liviu Varciu într-o emisiune TV zilele trecute.

La rândul său, Adelina Pestrițu se numește cu un om de afaceri de câteva luni și peste câteva săptămâni va deveni mamă pentru prima dată. Aceasta va avea o fetiță, pe care o va chema Zenaida Maria.

Adelina și Liviu au avut o relație cu năbădăi. După divorț, aceștia și-au mai dat câteva șanse, însă fără succes. Adelina a avut apoi o relație cu Speak, dar s-au despărțit după aproape trei ani de relație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top