Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Liviu Vârciu a răbufnit pe internet: „Nu plecați…”

Liviu Vârciu încearcă să își vadă de viața sa mai departe, după ce a anunțat că se desparte de mama fetiței sale, Anda Călin. Prezentatorul TV a decis să plece pentru câteva zile la mare.

Acesta a plecat aseară spre litoral, însă pe drum i s-a întâmplat ceva neașteptat, iar planurile i-au fost date peste cap.

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin au fost surprinși împreună. S-au împăcat?

O coadă imensă de mașini l-a înfuriat pe Liviu Vârciu. Ieri, o cistenă încărcată cu kerosen s-a răsturnat între Drajna și Lehliu, astfel că traficul a fost deviat ore întregi. Din această cauză, s-a format o coadă uriașă de mașini, iar Liviu Vârciu s-a aflat printre șoferii care au pierdut multe ore în trafic până a ajuns la destinație.

Citește și: Liviu Vârciu a mers acasă la rudele Adelinei Pestrițu. Cum au reacționat acestea când l-au văzut

„Nu plecați la mare acum! Să…. în ea țară!!!”, a scris Liviu Vârciu în dreptul unei fotografii în care se văd mașinile din fața sa.

Chiar dacă a petrecut mult timp pe litoral unde a filmat pentru emisiunea „Poftiți la Nea Marin”, de data aceasta, Liviu vrea să se relaxeze, așa că a decis să stea câteva zile în orașul în care s-a născut.

Anda Călin s-a mutat cu fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu

În urmă cu câteva zile, fosta lui iubită, Anda Călin, s-a mutat din vila lui Liviu, cu tot cu fetița în vârstă de câteva luni. Ana Roman, fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu, a dezvăluit că cele trei locuiesc împreună.

Eu şi Anda am închiriat un apartament şi stăm împreună. Anda este bine, are grijă de micuţă, noi ne înţelegem de minune. Ea s-a despărţit acum recent oficial. A făcut un lucru bun Cătălin că ne-a făcut cunoştinţă. Cătălin şi Liviu sunt cei mai buni prieteni. Nu ştiu dacă suferă. Eu cred în împăcarea dintre Anda şi Liviu”, a spus Ana Roman la „Star matinal”.

Anda Călin și Liviu au hotărât, însă, să rămână buni prieteni, de dragul copilului lor, așa că se văd foarte des pentru ca Liviu să petreacă timp cu Anastasia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top