Connect with us

Revistateo.ro

Monden

Liviu Vârciu și Anda Călin au fost surprinși împreună. S-au împăcat?

Recent s-a aflat că Liviu Vârciu și Anda Călin nu mai formează un cuplu. Depărțirea a avut loc la scurt timp după ce a fost botezată fetița celor doi. Paparazzi spynews i-au surrins pe cei doi împreună. Desigur, Liviu și Anda au împreună o fetiță și este firesc să se vadă chiar dacă nu mai formează un cuplu, având în vedere că cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă. Iată cum au fost surprinși cei doi.

Liviu Vârciu și Anda Călin, surprinși împreună

Cei doi au fost surprinși de paparazzi spynews împruenă. Anda a fost surprinsă ieșind dintr-un bloc. După aceea, la un moment dat, s-a întâlnit cu Liviu. El a venit cu fetița lor. Probabil a avut grijă de micuță în timp ce mama ei avea anumite lucruri de făcut.

Potrivit sursei pe care am menționat-o mai sus, cei doi au schimbat câteva replici. După care, Liviu a mutat lucrurile fetiței lor, Anastasia, în mașina Andei. Liviu a fost serios pe toată perioada întâlnirii, nu a zâmbit deloc.

Se pare că în acest caz nu este vorba decât despre o întâlnire legată de fetița lor, Anastasia. Cei doi arată că indifernet de ceea ce s-a întâmplat între ei, fetița lor a rămas o prioritate pentru ei. Este, desigur, un lucru pe care orice părinte responsabil îl face.

CITEȘTE ȘI: Liviu Vârciu, despre relația cu Anda Călin: „Eu am una acasă care a născut un copil şi a luat-o razna”

CITEȘTE ȘI: Liviu Vârciu a mers acasă la rudele Adelinei Pestrițu. Cum au reacționat acestea când l-au văzut

Așadar, deși Anda și Liviu nu mai formează un cuplu, cei doi continuă sp se vadă. Fac asta de dragul fetiței lor. La creșterea ei vor participa ambii părinți, indiferent de ceea ce se întâmplă între ei.

Anda și Liviu au luat decizia de a se despărți. Astfel, fiecare va merge pe drumul său în viață. Însă, când vine vorba despre copilul lor, vor trece peste orice problemă ce poate să apară între ei. Asta de dragul fetiței lor, pentru ca micuței să îi fie bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top