Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Liza Panait: Nu ma intereseaza politia modei

Liza Panait este unul dintre cei mai de succes creatori de moda din Romania si unul din creatorii pe care TEO ii adora, fapt demostrat la nunta acesteia cand a imbracat o rochie semnata de Liza Panait.

„Unul din oamenii pe care eu m-am bazat dintodeauna si pe care nu l-a interesat nicio clipa daca am sau nu, a fost Liza Panait”, a declarat Teo.

Invitata in emisiunea TEO SHOW, Liza a povestit ca nu este deloc interesata de parerile ce sunt exprimate in rubrici precum „Politia modei”, ba chiar sustine ca unele persoane ce se arunca in critici nu sunt deloc profesioniste si fara pic de habar.

„Nu ma intereseaza deloc Politia Modei si mai mult decat atat nu am timp de astfel de prostii. Nu inteleg de ce cineva trebuie sa se „ocupe” de tine, atata timp cat nu esti un pericol public. Mi-ar placea sa-i vad pe cei care fac astfel de comentarii rautacioase, ca fac si ei ceva in afara de vorbe”, a declarat Liza Panait la TEO SHOW.

De la inceputul lansarii sale, Liza Panait a lansat pana acum 46 de colectii, 2 in fiecare an. Astazi la TEO SHOW a adus si cateva modele din noile sale creatii.

Rochiile au o tenta medievala si sunt pictate manual. In galeria foto de mai jos le puteti vedea in detaliu aici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top