Connect with us

Revistateo.ro

Logodnica lui Vladimir Drăghia, mesaj neașteptat: „Viața nu funcționează așa. Fericirea nu funcționează așa”

Staruri

Logodnica lui Vladimir Drăghia, mesaj neașteptat: „Viața nu funcționează așa. Fericirea nu funcționează așa”

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru se pregătesc de nuntă. Cei doi se vor căsători pe data de 21 iulie, iar logodnica lui Vladimir a transmis pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant.

Cei doi au o fetiță de aproape un an, pe nume Zora, iar Alice a transmis un mesaj emoționant pentru aceasta.

Dacă până acum Vladimir nu credea în instituția căsătoriei, după participarea la Exatlon, acesta s-a schimbat. Câștigătorul concursului a stat mai bine de cinci luni departe de fiica și de iubita sa.

La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și până acum ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie.

Citește și: De ce a renunțat Vladimir Drăghia la visul american

Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiați și familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi”, a declarat Vladimir Drăghia, pentru VIVA!

Vladimir Drăghia, părăsit de tatăl său pe când era bebeluș

În urmă cu câteva zile, câștigătorul emisiunii „Exatlon” a dezvăluit că nu îl cunoaște pe tatăl său, care l-a părăsit când era doar un copil.

„Am avut marele noroc de o mamă tânără, m-a făcut la 19 ani. Cumva a învățat ea că e bine să lași copilul liber, să aleagă el. Sper să fac și eu la fel cu Zora. A avut încredere în mine. M-a lăsat la 12 ani să plec de acasă, la înot. Acum îmi dau seama ce înseamnă să îți lași copilul să plece de acasă de la 12 ani.

Citește și: Vladimir Drăghia donează banii sau nu? Ce declarații a făcut câștigătorul Exatlon

Nu ne auzim prea des, dar știm ce însemnăm unul pentru celălalt. Întotdeauna a știut să îmi dea siguranță. Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent. Cu tatăl meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar îi sunt recunoscător că a avut grijă de noi. De tatăl meu natural nu mai știu nimic.

Ne-am cunoscut când aveam 12 ani și ştiu că stă în București. Îi datorez genele, că eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am moștenit asta. Nu-i port ranchiună, îi sunt recunoscător chiar. Nu am golul ăla, dacă nu ar fi apărut la 12 ani, probabil nici nu aș fi știut. Am crescut fără să am drama asta că părinții s-au separat”, a declarat Vladimir Drăghia la Interviurile VIVA!.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top