Connect with us

Revistateo.ro

Lora, AGRESATĂ de un fan. Ce reacție a avut

Inedit

Lora, AGRESATĂ de un fan. Ce reacție a avut

Să fii vedetă înseamnă să îți asumi anumite riscuri, printre care și acela ca fanii să se apropie… excesiv de tine. Anumite comportamente însă nu pot fi prevăzute și sunt de-a dreptul șocante. Asta a pățit și Lora, când, aflată recent la un bal al bobocilor, s-a trezit sărutată pe gură pe neașteptate de un băiat care voia să facă doar o fotografie cu artista.

De când a divorțat, Lora pare să fie curtată din toate părțile, însă acest lucru nu îi convine deloc. „Când s-a apropiat de mine să face poza, a încercat să mă sărute pe gură. Am rămas încremenită, noroc că era Ghenu, tour-managerul, lângă noi și l-a văzut. I-a spus „Hei, așa ceva nu se poate, ai grijă ce faci!”, și a apărut și un bodyguard”, detaliază Lora evenimentul.

CITEȘTE ȘI: SIMONA PĂTRULEASA, MĂRTURISIRI EMOȚIONANTE DESPRE PIERDEREA SARCINII

Pentru ca acel bal al bobocilor să nu se transforme într-un scandal de pomină, Lora a făcut până la urmă fotografia cu acel tânăr, care nu s-a putut abține să nu o pupe măcar pe obraz, fapt care i-a și reușit. Lora însă se plânge că trece prin astfel de situații insolite și nu înțelege de ce i se întâmplă numai ei astfel de lucruri.


Arde – cel mai nout hit Lora

„Ca să fiu sigură, m-am întors spre partea cealaltă. Tot m-a sărutat, nu s-a putut abține, chiar dacă i-am spus că nu vreau așa ceva. Ce pot să mai spun?! Sunt obosită, nu mai am chef de asemenea chestii, nu înțeleg de ce mi se întâmplă doar mie asemenea lucruri”, își amintește cântăreața/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top