Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” a născut

Mulți nu știau că a fost însărcinată, iar acum cei mai mulți dintre fanii reality-show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” primesc surprinzătoarea veste. Lorena, una dintre câștigătoarele concursului a devenit mămică și a apărut deja și prima fotografie cu bebelușul ei.

„Inima mea”, a scris Lorena în dreptul imaginii cu bebeluşul ei. „Felicitări! Minunea ta e superbă! / Să vă trăiască, să fie sănătos! / Să-ţi trăiască băieţelul / Ce scump e! / Să fie sănătos îngeraşul / Să vă aducă numai zâmbete”, i-au scris repede fanii.

Și Lavinia a adus pe lume un copil

Fiica Laviniei și a lui Eduard va purta numele Carolina Jacqueline, un nume exotic de altfel. Eduard a postat mai multe poze pe Facebook, iar foștii concurenți de la MPFM și fanii celor doi au sărit cu like-urile.

„Felicitări! Să vă trăiascã şi să vă împlinească, iar pentru voi sănătate şi putere de muncă să o creşteţi”, „Felicitari, să vă trăiască, să fie sănătoasă şi să vă bucuraţi de ea”, „Să vă trăiască şi să vă aducă numai bucurii”, „Să vă trăiască fata și multă sănătate și fericire va doresc”, „Multă fericire vă doresc vouă și minunii voastre! Felicitări!”, sunt câteva dintre comentariile primite de cei doi.

CITESTE SI: Emilia și Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu” au devenit soț și soție

Și Alina de la MPFM va deveni mamă

Peste numai 4 luni, Alina va deveni mamă. Se pare că aceasta va aduce pe lume un băiețel, după cum s-a arătat la recentele ecografii, notează spynews.ro.

Alina va naște pe la începutul lui octombrie, conform planificărilor, însă e devreme să se știe data exactă.

Fosta vedetă de reality-show-uri se iubește cu un afacerist din Teleorman pe nume George. Cei doi se iubesc la fel ca în prima zi.

Alina a format un cuplu cu Laurențiu în emisiunea de la Antenă. Cei doi s-au despărțit și și-au dat seama la scurt timp că sunt mult prea diferiți pentru a continua relația împreună.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top