Connect with us

Revistateo.ro

În urma unui studiu s-a descoperit care este lucrul pe care femeile nu îl pot ierta într-o relație. Iată despre ce este vorba.

Cuplu

Lucrul pe care femeile nu îl pot ierta într-o relație

Potrivit studiilor, există un lucru pe care femeile nu îl pot ierta într-o relație. Află despre ce este vorba și ce spun studiile despre acest lucru.

Lucrul pe care femeile nu îl pot ierta într-o relație

La începutul unei relații, fiecare partener încearcă să arate toate calitățile pe care le are. Însă, după un timp, și lucrurile negative vor ieși la suprafață. Este inevitabil acest lucru.

Vapourites.com a realizat un studiu în urma căruia s-a aflat care este lucrul pe care femeile nu îl pot trece cu vederea într-o relație. La acest studiu au participat 846 de femei şi 827 de bărbaţi. Fiecare dintre ei a spus care este lucrul pe care îl consieră de neiertat la partenerul de viață. Multe femei au spus că lucrul pe care îl consideră supărător la un bărbat este obiceiul de a fuma. Mai exact, 28% dintre femei consideră acest obicei ca fiind unul supărător. De asemenea, 19% dintre femei au declarat că anularea sau uitarea planurilor reprezintă un alt obicei supărător peste care nu pot trece cu ușurință.

Mai mult decât atât, 14% dintre femei au spus că obiceiul bărbaților de a paria este unul pe care nu îl acceptă la partenerul de cuplu. 11% dintre femeile care au participat la acel studiu consideră că obiceiul bărbaților de a consuma alcool este un alt lucru pe care nu l-ar putea ierta. De aceea preferă să stea departe de bărbații care au acest obicei.

Potrivit rezultatelor studiului, femeilor le este greu să trecă cu vederea și problemele care țin de igiena corporală.

Bărbații care au participat la studiu au declarat că nu sunt atrași de femeile care petrec prea mult timp la telefon sau dau foarte mulți bani pe anumite lucruri. Mai mult decât atât, femeile care fumează, consumă alcool sau își bârfesc prietenii nu sunt pe placul bărbaților.

 

BONUS: Motive pentru care sarutul este important intr-o relatie

Sunt unele lucruri care fac relatiile mai puternice. Unul dintre ele este sarutul. Afla de ce sarutul este important intr-o relatie.

De ce sarutul este important intr-o relatie

1. Creeaza o legatura speciala intre parteneri. Inca din copilarie am aflat ca saruti o persoana care iti place. In cuplu, sarutul are rolul de a crea o legatura speciala intre cei doi partneri.

2. Va face mai fericiti. Asta pentru ca in timpul sarutului se elibereaza endorfine. De fiecare data cand te saruti cu iubitul sau cu sotul tau, veti fi mai fericiti amandoi. Asta pentru ca in timpul sarutului te simti in siguranta si mai aproape de partenerul de cuplu.

3. Te poate ajuta sa gasesti persoana potrivita alaturi de care iti vei petrece viata. Modul in care o persoana saruta iti poate oferi mai multe informatii legate de acea persoana, dar si de relatia voastra. Daca ceva nu este in regula in momentul in care va sarutati, poate nu este o relatie care va avea un viitor.

4. Te ajuta in cazul in care suferi. Sarutul te poate ajuta sa te simti din ce in ce mai bine. Un sarut pasional, in timpul caruia inima iti bate foarte tare, te va ajuta in cazul in care suferi. Spre exemplu, sarutul te poate ajuta sa scapi de durerile de cap.

5. Este o activitate de care va puteti bucura amandoi. Sunt multe moduri in care va puteti saruta. Este o activitate care va fi pe placul amandurora.

6. Te ajuta sa arzi calorii. Stiai ca in timpul unui sarut arzi calorii? Studiile au demonstrat ca in timpul acestei activitati de cuplu se ard intre 2 si 3 calorii pe minut.

7. Creste stima de sine. Dupa un sarut, stima de sine a oamenilor va creste. Asta pentru ca se simt iubiti, in siguranta. Stiu ca exista cineva care ii asteapta cu nerabdare acasa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top