Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri ca care femeile se pricep mai bine decât bărbaţii

Stil de viata

Lucruri ca care femeile se pricep mai bine decât bărbaţii

Lucruri ca care femeile se pricep mai bine decât bărbaţii.

Devin din ce în ce mai frumoase. S-a demonstrat ştiinţific faptul că femeile vor deveni din ce în ce mai frumoase, graţie evoluţiei naturale. Astfel, cu fiecare generaţie, acestea sunt mai plăcute ochiului, spre disperarea bărbaţilor, care rămân la fel, conform aceloraşi studii.

Supravieţuiesc mai des accidentelor. Mai exact, este vorba despre un studiu făcut de Universitatea Carnegie Mellon din America, prin care se arată că reprezentanţii sexului puternic au cu 77% mai multe şanse de a muri într-un accident de maşină decât femeile. Explicaţia este cât se poate de simplă: centura de siguranţă, pe care doamnele o folosesc mai des.

Se adaptează mai bine în caz de recesiune economică. Chiar dacă se spune despre femeie că este cheltuitoare, femeia ştie că pe timp de criză lucrul cel mai important sunt banii şi implicit locul de mucă. Spre exemplu, în S.U.A., din numărul total de disponibilizări din ultimii trei ani, doar 20% au fost femei.

Sunt mai deştepte. Când spunem asta ne referim la facultăţile absolvite. Chiar dacă numărul de studenţi este aproximativ egal, când vine vorba de diploma de absolvire lucrurile se schimbă, numărul femeilor care termină o facultate fiind mai mare decât cel al bărbaţilor.

Mănâncă mai sănătos. Sigur, cu o grijă mai mare pentru siluetă, este normal ca femeile să conducă şi la acest capitol, în timp ce bărbaţii nu refuză niciodată o pizza sau alte mâncăruri de tip fast food.

Trăiesc mai mult. După cum probabil aţi aflat deja, femeile trăiesc mai mult decât bărbaţii. Chiar dacă speranţa de viaţă diferă în funcţie de mai mulţi factori, per total, doamnele ajung să trăiască cu până la 10 ani mai mult decât domnii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top