Connect with us

Revistateo.ro

Află care sunt acele lucruri care îi excită pe bărbați. Sunt câteva lucruri neașteptate, pe care fiecare femeie trebuie să le știe.

dragoste

Lucruri care îi excită pe bărbați

Află care sunt lucrurile care îi excită pe bărbați. Sunt lucruri neașteptate, de care ai putea ține cont pentru a condimenta relația cu partenerul de cuplu și în dormitor. Află care sunt cele patru lucrrui care îi excită pe bărbați.

4 lucruri care îi excită pe bărbați

1. Culoarea roșie. Chiar dacă îți place o rchie neagră sau de altă culoare, etse bine să renunți la ea. Asta pentru că bărbații sunt atrași de culoarea roșie. Așa că, pentru a-l atrage pe parteneru de cuplu, alege această culoare.

2. Mâinile subțiri și lungi îi excită pe bărbați. S-au făcut studii în urma cărora s-a ajuns la concluzia că bărbații sunt atrași de femeile care au mâinile lungi și subțiri. Cei care au participat la studiu au fost puși să vadă imagini cu diferite femei. Cei mai mulți au fost atrași de cele care aveau mâinile lungi și subțiri. Contrar așteptărilor, ei nu au fost atrași de femeile care aveau picioarele lungi.

3. Lenjeria intima este importantă. Pentru ei este important ca lenjeria intimă să se potrivească. Nu trebuie să arunci banii pe lenjerie scumpă pentru a-l impresiona. Tot ce trebuie să faci este să porți lenjerie care se potrivește. Astfel, partenerul tău va ști că îți dai interesul pentru el și că este important pentru tine.

4. Bărbații sunt atrași de femeile care au coapsele pline. Așa că, nu trebuie să fii complexată de lucrul acesta, pentru că, potrivit studiilor, bărbații sunt atrași de femeile care au astfel de trăsături. De asemenea, îi atrag femeile care au șoldurile late.

Acestea sunt cele patru lucruri neașteptate care îi atrag pe bărbați. Ține cont de aceste lucruri astfel încât să condimentezi relația cu partenerul de cuplu.

Articole pe aceeași temă:

Ce trebuie să faci pentru a avea un orgasm de 60 de secunde

Ce poți face cu partenerul de cuplu după sex

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top