Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri ciudate care se pot intampla dupa ce faci sex

Relatii

Lucruri ciudate care se pot intampla dupa ce faci sex

Ai experimentat vreodata unele senzatii si lucruri ciudate dupa o partida de sex? Ei bine, afla ca nu esti singura persoana! Dupa cateva minute bune de placere corpul tau ar trebui sa se odihneasca, insa din nefericire nu toate persoanele reusesc sa adoarma imediat dupa ce au facut sex. Din nefericire unele chiar experimenteaza lucruri ciudate, usor neplacute.

Cu totii stim ca sexul nu ar trebui sa doara, insa exista anumite situatii in care se intampla asta. Spre exemplu, daca ai experimentat un orgasm foarte intens, este posibil sa simti crampe la nivelul uterului. Acest lucru se intampla din cauza oxitocinei, care da contractii uterine de cele mai multe ori. Daca aceste crampe apar uneori si sunt de scurta durata, nu trebuie sa iti faci griji. Daca le-ai experimentat des este bine sa mergi la medic cat mai urgent.

CITESTE SI: 6 SEMNE CA RELATIA TA S-A TERMINAT

CITESTE SI: 4 PACATE DE EVITAT IN DORMITOR

De cele mai multe ori este posibil sa simti arsuri in zona intima daca mergi la toaleta imediat dupa sex. Uretra este situata in apropierea vaginului, asadar exista toate sansele ca aceste senzatii sa te incerce si pe tine la cateva minute dupa actul sexual.

Pot aparea chiar si mancarimi, insa acestea nu sunt intotdeauna semne grave. Este foarte probabil sa fii sensibila la lubrifianti sau la materialul din care prezervativele sunt confectionate. Exista si cazuri in care femeile sunt alergice la sperma partenerului. Mergi la medicul tau si vorbeste-i despre aceasta problema daca te-ai confruntat cu ea! Toate aceste lucruri ciudate pot face parte din viata ta, insa nu trebuie sa te ingrijorezi. In general sunt absolut normale si nu sunt de lunga durata!

Sursa foto: huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top