Connect with us

Revistateo.ro

Daca te intrebi ce si-ar dori barbatii sa stii despre sex, raspunsul il vei gasi in acest material. Afla ce vor ei astfel incat sa va condimentati relatia.

dragoste

Lucruri despre sex pe care barbatii si-ar dori sa le stii

Barbatii si-ar dori ca femeile sa stie anumite lucruri despre sex. Afla ce ar vrea ei ca pertenerele lor sa cunoasca in legatura cu acest subiect. Astfel, il poti surprinde in momentele voastre de intimitate. De asemenea, vei afla si de ce isi doresc ei ca partenerele lor sa cunoasca lucrurile acelea.

Ce isi doresc barbatii sa stii despre sex?

Barbatii raspund laudelor. Barbatii apreciaza laudele. Nu numai femeile. Asa ca daca il vei complimenta inainte si/sau dupa actul sexual, atunci lucrul acesta va fi pe placul lui. Si ei isi pot face griji in legatura cu aspectul fizic si multe alte lucruri, asa ca vor aprecia complimentele venite din partea partenerei lor.

Se tem de intimitate, dar nu din motivele la care te poti gandi tu. Se tem nu pentru ca poate fi ceva coplesitor, ci pentru ca pot realiza cat de mult isi doresc acea intimitate. Ce trebuie sa faca o femeie? In primul rand, trebuie sa inteleaga ca, daca observa ca dupa actul sexual barbatul incearca sa fie distant, inseamna ca ar putea fi vorba despre faptul ca este impresionat de cat de mult isi dorea sa simta o anumita conexiune cu tine.

Apreciaza sexul de dragul sexului. Uneori, barbatii nu isi doresc decat sa faca sex de dragul sexului. Potrivit studiilor, barbatii vor ca partenerele lor sa se bucure de sex de dragul sexului, nu doar sa il tolereze sau sa ia totul mult prea personal.

Incurajeaza fanteziile. De multe ori, barbatii isi doresc sa le vorbeasca partenerelor despre fanteziile pe care le au, insa se tem ca vor fi judecati. De aceea este bine sa incerci sa fii deschisa noilor posibilitati. Si, daca ajungeti la un numitor comun, atunci ati putea incerca sa va condimentati putin viata sexuala.

Vor ca partenerele lor sa le vorbeasca in timpul sexului. Cum? Ii poti spune ceea ce simti, ceea ce iti doresti etc. Va aprecia daca vei face lucrurile acestea.

Articole pe aceeasi tema:

Cand trebuie sa faci sex ca sa eviti despartirea

Mai mult sex inseamna o relatie mai buna? Raspunsul specialistilor te poate surprinde

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top