Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri pe care le poți face cu apa oxigenată pentru sănătatea ta

Sanatate

Lucruri pe care le poți face cu apa oxigenată pentru sănătatea ta

Apa oxigenată este recomandată pentru curățarea rănilor. Este unul din cele mai puternice produse pentru dezinfectare și previne o serie de probleme de sănătate. Află câteva lucruri pe care le poți face cu apa oxigenată pentru sănătatea ta.

Lucruri pe care le poți face cu apa oxigenată

1. Destupează urechile. Trei picături de apă oxigenată turnare în fiecare ureche vor îndepărta ceara acumulată în exces, prevenind astfel problemele cu auzul.

2. Dezinfectează rănile. Dacă te-ai ars sau te-ai tăiat, tamponarea zonei afectate cu apă oxigenată va curăța complet zona .

3. Apa oxigenată previne apariția ciupercii piciorului. Adaugă câteva căpăcele cu apă oxigenată în lighianul în care îți ții picioarele pentru dezinfectarea completă a tălpii piciorului. Prin această metodă vei preveni infecțiile la nivelul piciorului cauzate de ciuperci și microbi nevăzuți.

4. Important de precizat este că peroxidul de hidrogen, cum i se mai spune apei oxigenate, omoarî micii acarieni din pielea lor. Prin simpla pulverizare cu apa oxigenată pe piele de câteva ori la rând vei înlătura micile vietăți care pot provoca mâncărimi și alergii severe.

5. Apa oxigenată e de mare ajutor și pentru pielea crăpată. Dacă observi că ai pielea uscată și crapă ușor, simpla tamponare cu peroxid de hidrogen va rezolva situația.

6. Gargara cu apă oxigenată este recomandată pentru albirea dinților și întărirea smalțului. Acest produs chimic este excelent pentru igiena orală.

CITEȘTE ȘI: N-ai sa ghicesti de ce e bine sa torni apa oxigenata in urechi!

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de părul facial cu lămâie și zahăr

7. Apa oxigenată curăță lentilele de contact și ale ochelarilor mai bine ca orice alt produs. Este bine să speli lentilele cu apă oxigenată din când în când pentru că pe suprafața acestora se pot depune multe bacterii și praf, iar asta pune în pericol sănătatea ochilor.

1 Comment

1 Comment

  1. Gicu

    2017-08-08T14:18:10+03:00 at 2017-08-08T14:18:10+03:00

    destupa*

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top