Connect with us

Revistateo.ro

O femeie sustine ca a fost declarata moarta, dupa acre a revenit la viata. In urma experientei a invatat anumite lucruri.

Inedit

Lucruri pe care o persoana le-a invatat dupa ce a murit si a revenit la viata

Sunt multe persoane care sustin ca au murit, dupa care au revenit la viata. Unele dintre ele si-au scris povestea pe internet. Acesta este si cazul femeii care si-a spus povestea pe internet. Sustine ca dupa ce a a murit, a invatat cateva lucruri. A suferit un accident, iar medicii au declarat decesul. Dupa care au avut parte de o surpriza neasteptata: persoana decedata a revenit la viata.

Lucruri invatate de o persoana care a murit si a revenit la viata

1. Este adevarat ca exista acea lumina pe care o vad oamenii care mor. Se pare ca in momentul in care vezi lumina, iti doresti sa treci dincolo de ea.

2. Exista anumite spirite care au grija de tine intreaga viata si iti sunt alaturi cand treci in lumea de dincolo. Te ajuta sa treci de partea cealalta.

3. Oamenii vin pe lume cu un scop. Acela de a-ti ajuta sufletul sa evolueze. Nu exista coincidente. Oamenii nu sunt corpuri, sunt suflete.

4. Exista suflete pereche. Insa un om poate avea mai multe suflete pereche. Poate fi vorba despre cei din familie, prieteni sau parteneri de viata. Sunt facuti toti din acelasi material spiritual, sustine femeia.

5. Pamantul este, de fapt, unul dintre cele mai joase si mai intunecate locuri din Univers. Si, spune femeia, si pe pamant sunt lucruri minunate de care te poti bucura, insa aici te vei lovi de mai multe provocari.

6. Dupa ce a murit, femeia s-a vazut asa cum era in vietile anterioare. Deci, a aflat ca s-a reincarnat. Spune ca pentru a te dezvolta din punct de vedere spiritual, trebuie sa fii mai multe persoane si sa ai parte de mai multe experiente de viata.

7. Sufletul te face sa reactionezi la lucruri pe care creierul nu le poate procesa. Chiar si atunci cand lucrurile nu par a avea sens, trebuie sa asculti ce iti spune sufletul, sustine femeia.

8. Trebuie sa traiesti dupa anumite principii. Trebuie sa fii bun cu ceilalti, sa ii iubesti, sa ii intelegi, sa fii sincer cu tine insuti. Tot ce conteaza este binele din sufletul tau. Oamenii nu ar trebui sa puna pret pe lucrurile materiale.

9. Trebuie sa te bucuri de fiecare clipa, pentru ca nimeni nu stie cat timp mai are. Trebuie sa apreciezi ceea ce ai, dar nici nu trebuie sa te sperie ceea ce urmeaza, spune femeia.

Articole pe aceeasi tema:

Află povestea incredibilă a omului care a stat îngropat 40 de zile, iar apoi a înviat

Cazul Peng Xiuhua, femeia de 101 ani care s-a trezit la propria inmormantare

1 Comment

1 Comment

  1. nico

    2017-03-04T06:39:29+02:00 at 2017-03-04T06:39:29+02:00

    Epistola către Efeseni a Sfântului Apostol Pavel -,,Este un Domn, o credinţă, un botez,, asadar NU credem in reincarnare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top