Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Lucrurile esentiale pe care o femeie eleganta le are in garderoba sa

Femeia eleganta reuseste intotdeauna sa iasa in evidenta in orice imprejurare, iar acest lucru se datoreaza, in primul rand, datorita posturii, dar si a alegerilor pe care le face in materie de tinuta si de coafura.

O femeie eleganta are intodeauna un bun gust in alegerile vestimentare si, desi nu cheltuie sume exorbitante in cele mai scumpe magazine din oras, are in garderoba sa cateva lucruri esentiale care o scot in evidenta, in orice situatie.

In primul rand, femeia eleganta stie cat de importanta este incaltamintea pe care o poarta, asa ca are intotdeauna in dulap o pereche de pantofi tip stiletto nude, rosii si negri, care reusesc sa o faca sa econimiseasca multi bani.

Acestia pot fi asortati cu o multime de tinute si fac furori in orice imprejurare, fie ca este vorba de o intalnire de afaceri, o petrecere, ori o iesire cu prietenii.

Femeia care are stil mai are in garderoba sa si un costum deux- pieces, perfect pentru orice intalnire de afaceri. Cu fusta sau cu pantaloni, ori cu rochie, aceasta tinuta este alegerea perfecta pentru orice intalnire.

De asemenea, femeia eleganta pune pret pe o poseta de calitate, pe care o poate purta la fiecare intalnire. Si posetele sunt alese, de obicei, in culori care pot fi usor asortate.

Citeste si: Victoria Beckham iubeste camasa alba. Dar tu?
Rochia neagra este nelipsita in dulapul unei femei elegante, iar cu accesoriile potrivite, femeia eleganta o poate transforma intr-o multime de tinute diferite.

Femeile elegante pastreaza in cutia cu bijuterii niste bijuterii clasice, insa de efect. Chiar daca nu au diamante, femeile stilate aleg bijuterii fine, pe care sa le potriveasca usor cu tinutele.

Un parfum subtil este, de asemenea, un lucru care reuseste sa le scoata in evidenta pe femeile elegante. Mirosul discret este cel care reuseste sa faca diferenta intre o femeie eleganta si una care nu are stil.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top