Connect with us

Revistateo.ro

Multe relatii s-au terminat din cauza unor lucruri pe care femeile le-au cerut de la partenerii lor. O femeie inteligenta nu i le va cere niciodata partenerului ei.

Cuplu

Lucrurile pe care o femeie inteligenta nu i le va cere niciodata partenerului ei intr-o relatie

Multe relatii s-au terminat din cauza unor lucruri pe care femeile le-au cerut de la partenerii lor. O femeie inteligenta nu i le va cere niciodata partenerului ei.

Astfel au ruinat relatia fara posibilitatea de a o mai putea salva vreodata.

Multe femei au impresia ca barbatii le datoreaza lor ceva, prin urmare cred ca acestia trebuie sa fie ca niste catelusi pe langa ele. Astfel se ajunge la ruinarea increderii si respectului reciproc pe care trebuie sa o arate unul celuilalt.

Din pacate, multe femei realizeaza ca este mult prea tarziu.

O femeie inteligenta are incredere in ea si nu le cere celorlalti sa aiba grija de ea. Imediat dupa casatorie, multe femei devin delasatoare si au impresia ca barbatul trebuie sa munceasca si sa le intretina. Nu este deloc in regula pentru o relatie sanatoasa. Ambii parteneri trebuie sa participe la bunul comun al familiei.

Niciodata o femeie inteligenta nu ii cere barbatului sa renunte la ceea ce iubeste. De la munca si familie, o femeie nu poate ii cere sa renunte la acel lucru. Trebuie sa il iubesti si sa il iei la pachet cu soacra, cu serviciul si cu prietenii. Astfel va fi nefericit si nu vrei acest lucru. Trebuie sa iti pese de sentimentele sale. Nu il forta niciodata sa isi lase prietenii si rudele doar pentru ca nu ii suporti tu.

Ce nu ii spune niciodata o femeie inteligenta partenerului ei

Nu il forteaza sa devina o alta persoana. Una este sa schimbi niste lucruri minore, alta e sa ii ceri sa uite de tot si sa fie altcineva. El va aprecia o femeie care il iubeste asa cum este.

O femeie inteligenta nu ii cere parteneruli sa ignore alte femei. Nu poti sa ii ceri unui barbat sa nu mai vorbeasca deloc cu prietenele din copilarie. Bineinteles, daca flirteaza, atunci poti lua masuri drastice si sa ii spui ce nu iti convine.

Citeste si: Lucruri mai dureroase decat inselatul
Cel mai important lucru pe care multe femei il uita este sa aiba incredere in barbatul de langa ele. O relatie se construieste pe incredere.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top