Connect with us

Revistateo.ro

luna

Horoscop

LUNA NOUA de duminica noapte te influenteaza si pe tine. Afla cum!

Luna noua din noaptea de 13 septembrie are o influenta asupra fiecaruia dintre noi. Vezi ce se intampla in aceasta noapte si ce destin te asteapta!

Luna noua se produce cand fata indreptata spre noi se afla in intuneric, moment in care se vede doar o semiluna subtire. In aceasta perioada a schimbarii, pana si vremea este extrem de imprevizibila.

In aceasta zi, esti influentat de puterea Lunii si ai parte de mai multe trairi si emotii, plus ca esti foarte usor de atras spre partea malefica al lumii. Trebuie sa fii foarte antent la ce dorinte iti pui, caci sunt mai multe sanse ca acestea sa se indeplineasca.

CITESTE SI: Pe 13 septembrie, SOARELE este acoperit de LUNA. Pe tine cum TE AFECTEAZA eclipsa?

CITESTE SI: Cum iti influenteaza LUNA NEAGRA destinul: Fenomenul care iti poate bulversa starea emotionala!

Este momentul in care iti alegi noile aspiratii, cand ai parte de schimbari ce te ajuta sa renunti la obiceiuri nocive si sa pornesti pe un nou drum. E o perioada buna pentru curatarea trupului (poti incepe o detoxifiere-sigur va da roade) si a spiritului.

Te poti simti mai aproape de divinitate in aceste zile si vei dobandi o stare de armonie si de liniste interioara, care te va ajuta sa te vindeci de afectiuni si sa te cureti mental.

Luna Noua are loc in conjunctia Soarelui cu Luna in semnul Fecioarei, astfel ca nativii acestei zodii vor fi privilegiati. Ei vor avea parte de surprize si de oportunitati ce se vor finaliza cu mari realizari. Dupa Luna Noua, astrul va trece de la Fecioara la Scorpion.

Sursa foto: janotec.typepad.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top