Connect with us

Revistateo.ro

luna noua din 10 ianuarie

Stiri

LUNA NOUA din 10 ianuarie ii afecteaza pe CAPRICORNI. Vezi cum influenteaza si ZODIA TA!

Pe 10 ianuarie se va forma Luna Noua in Capricorn, fenomen care va influenta toate semnele zodiacale. Vezi ce segment al vietii tale va fi influentat de Luna Noua din 10 ianuarie!

BERBEC

Luna noua din 10 ianuarie se va forma in casa carierei Berbecilor, lucru care le va influenta viata profesionala. Daca aceast influenta va fi benefica sau nu… tine doar de nativul din zodia Berbec, ce va avea in cale anumite oportunitati si sanse pe care trebuie sa le vada! Sunt mari sanse ca deciziile adoptate acum sa aduca o promovare sau o marire de salariu.

Citeste si: Horoscop saptamanal 11-17 ianuarie 2016. Taurul va avea LUNA in casa SUBCONSTIENTULUI

Citeste si: Horoscopul increderii – pe ce ZODII te poti baza ORICAND

TAUR

Pentru Tauri, luna noua inseamna o calatorie sau o deplasare scurta. Aceasta va aduce si beneficii, dar le va incurca programul sau viata personala cumva. De asemenea, in aceste zile, relatia cu partenerul de viata nu este tocmai roz, motiv pentru care va urma o perioada mai greu de suportat, in care isi va pierde increderea fata de cei din jur. Nu uita ca sunt si oameni care iti vor binele!

GEMENI

Luna noua din 10 ianuarie le aduce bani Gemenilor. Acestia vor avea posibilitatea de a face o investitie majora ce va fi benefica pentru viitor. Mare grija, caci o speculatie ar putea da nastere discutiilor cu persoane dragi, care nu sunt atat de implicate in planurile de viitor, asa cum si-ar dori nativii din zodia Gemeni.

RAC

Racul este intotdeauna influentat de fazele lunii, intrucat e guvernat de acest astru. Pe 10 ianuarie, luna noua aduce beneficii in zona relatiilor – atat in ceea ce priveste colaborarile profesionale si de afaceri, dar si in plan personal – relatia cu partenerul de viata. In cuplu, lucrurile vor decurge foarte bine iar Racul va decide sa se lase purtat de val, lucru pe care nu il permite foarte des.

LEU

Leii vor simti influenta lunii noi de pe 10 ianuarie pe planul sanatatii. Exista posiblitatea ca nativii din aceasta zodie sa sufere de dureri de spate, de oase sau de dinti, care sa le tulbure si starea de spirit. Indicat ar fi sa nu apeleze la pastile deocmandata si sa aleaga remedii naturiste ori sa consulte un medic.

FECIOARA

Luna noua aduce Marea Iubire pentru Fecioara. Aceasta zodie va reusi sa cucereasca inima celui pe care il doreste drept partener de viata si va avea o perioada doar lapte si miere in zilele urmatoare. De asemenea, luna noua ii aduce si noroc la bani – va scapa de anumite cheltuieli pe care si le programase. Ce isi poate dori mai mult nativul din Fecioara?

Citeste continuarea pentru toate zodiile pe pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top