Connect with us

Revistateo.ro

Lună Nouă în Gemeni pe 25 mai. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop

Lună Nouă în Gemeni pe 25 mai. Cum sunt afectate zodiile

Pe 25 mai se va Luna Nouă se va forma în zodia Gemeni, zodie în a cărei perioadă ne vom afla în continuare. Află ești afectat de acest fenomen, în funcție de zodia ta.

Lună Nouă în Gemeni pe 25 mai

ZODIILE DE APĂ (Rac, Scorpion și Pești) trebuie să își definitiveze planurile legate de muncă. Din 25 mai și până la începutul lunii iunie vor deveni ceva mai sensibili. E posibil să se confrunte cu anumite revolte, să primească reproșuri din partea persoanelor iubite, să fie trași de mânecuță. Racii și Scorpionii sunt ceva mai avantajați din punct de vedere financiar, însă nativii Pești trebuie să strângă cureaua.

ZODIILE DE PĂMÂNT (Taur, Fecioară și Capricorn) au parte de tot ce își doresc cu o singură condiție: să accepte criticile cu ceva mai multă diplomație. Fecioarele se vor abține cu greu să riposteze, însă tăcerea le poate ajuta mai mult decât orice sudalmă spusă la nervi.

CITESTE SI: Previziuni karmice 22-28 mai 2017

CITESTE SI: Sfatul săptămânii 22-28 mai 2017

ZODIILE DE AER (Gemeni, Balanță și Vărsător) vor conștientiza lucrurile greșite pe care le-au făcut în ultima vreme. Trebuie să dea dovadă de mai multă responsabilitate în ceea ce privește viața lor amoroasă. Au de făcut alegeri cruciale din toate punctele de vedere.

ZODIILE DE FOC (Berbec, Leu și Săgetător) sunt pe punctul de a-și îndeplini un mare vis. Vor bifa multe succese în perioada ce vine. Au de făcut multe compromisuri, iar dacă le vor face fără regrete vor vedea că este în beneficiul lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top