Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Lună Nouă în Balanță. Cum sunt afectate zodiile

Astăzi, 9 octombrie, se produce fenomenul de Lună Nouă în Balanță, zodie guvernată de planeta iubirii, Venus.

Lună Nouă în Balanță. Cum sunt afectate zodiile:

Avem parte de un nou început conectat cu trecutul. Zodiile vizate de acest nou start esențial pentru o bună continuitate în toate domeniile sunt în special cele de aer și de pământ.

Așadar, Balanțele, Vărsătorii și Gemenii au de azi ocazia să se regăsească, să găsească, de fapt, acele calități pe care le credeau pierdute. Luna Nouă le aduce un imbold necesar pentru a ieși din probleme, mai ales de natură relațională. Aici vorbim atât de relațiile amoroase cât și despre cele cu prietenii sau rudele.

Cele de pământ, Taur, Fecioară și Capricorn, au ocazia să se organizeze mai bine, să facă pași importanți înainte, să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante din punct de vedere profesional.

Zodiile de apă și de foc trebuie să se oprească din acțiunile necugetate, din a reacționa la impulsivitate. Luna Nouă nu îi avantajează pe cei care vor să iasă în față cu orice preț fără să aibă o bază precisă, o siguranță.

Racii, Peștii și Scorpionii trebuie să stea în banca lor măcar câteva zile, până când Luna va ajunge din nou în stadiul de Lună Plină.

Berbecii, Săgetătorii și Leii își găsesc echilibrul necesar în prieteni și nu la rude! E foarte important de precizat că anumite conflicte între generații sunt intensificate de Luna Nouă din Balanță. Cel mai mult au de pierdut (dacă vor să continue disputele) Săgetătorii și Berbecii. Pentru prima oară după mult timp, Berbecii sunt puși într-o lumină proastă.

CITEȘTE ȘI: Mesajele secrete din spatele simbolurilor zodiacale

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top