Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Luna noua in Leu: Schimbarile uriase prin care vor trece toate zodiile

Pe 14 august avem Luna noua in Leu, iar acest fenomen astrologic se traduce printr-o mai mare atentie pe care trebuie sa o avem la cei dragi, resursele interioare si planul de viitor. Se anunta schimbari uriase!

Luna noua in Leu este benefica pentru doua semne zodiacale, in special:Varsator si, evident, protagonistul acestui articol, Leul. Avand in vedere ca Venus este retrograd, luna noua din Leu ne va pune pe ganduri in legatura cu lucrurile cu adevarat importante din viata noastra. Intram intr-o noua dimensiune a propriei noastre existente si facem curat in locurile unde trebuia sa curatam de mult.

Soarele, Mercur, Venus, Marte si Jupiter vor trece de asemenea prin zodia Leu luna aceasta si ii vor favoriza pe aceia care iau decizii radicale de schimbare a vietii. Nu trebuie sa va fie frica daca va mutati undeva sau sunteti nevoiti sa renuntati la un confort care va servea pana acum.

CITESTE SI: Cum te afecteaza intrarea MARELUI BENEFIC Jupiter in Fecioara

Taurii si Scorpionii se pot astepta la reinnodarea unor relatii despre care se credea ca sunt ale trecutului. Persoanele care au fost candva in viata acestor semne zodiacale vin upgradate cu tot felul de lectii numai bune de ascultat.

CITESTE SI: Zodiile care sunt exemplul că APARENȚELE ÎNȘALĂ. Cum sunt de fapt acești nativi

In luna august se da startul reinventarii. Fecioarele, Balantele, Pestii, Racii si Gemenii stiu cu siguranta despre ce e vorba. Tot freamatul din ultima vreme din sufletul lor va avea un raspuns final: este nevoie de o schimbare la 180 de grade a viziunii asupra vietii.

Pentru Berbeci, Sagetatori si Capricorni, luna noua din Leu va marca momentul ideal pentru dezvoltarea unor aptitudini pe care nici ei nu le-au banuit sau se rusinau ca nu pot face fata anumitor idei din mintea lor.

Sursa foto: wallpaper222.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top