Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Lună Nouă în Săgetător pe 7 decembrie. Cum sunt afectate zodiile

Lună Nouă în Săgetător pe 7 decembrie 2018. Acest fenomen astrologic își va pune puternic amprenta asupra fiecăruia dintre noi.

Lună Nouă în Săgetător – efectele, zodie cu zodie:

ZODILE DE FOC

Săgetătorii sunt treziți brusc la realitate de înțeleapta Lună. Vor lua decizii cruciale, decizii pe care trebuie să le privească de acum cu alți ochi, cu mai multă maturitate.

Leii continuă periplul lor amoros, iar Luna Nouă îi va ajuta să se stabilizeze din punct de vedere emoțional.

Berbecii caută tot felul de răspunsuri, de adevăruri, vor să afle o serie de lucruri de care depinde viitorul lor. S-ar putea ca ziua de 7 decembrie să fie acea zi zero.

ZODIILE DE AER

Pentru Gemeni acest fenomen nu vine cu mari surprize. E o perioadă de normalitate de care trebuie să profite din plin pentru a se relaxa.

Vărsătorii și Balanțele în schimb sunt încurajați să pornească proiecte noi, să se lase în mâinile schimbării.

ZODIILE DE APĂ

Racii sunt avantajați de fenomenul de Lună Nouă mai ales că în perioada asta au nevoie de validare, de recunoașterea meritelor personale.

Scorpionii trebuie să încetinească ritmul cu care își desfășoară activitățile căci în următoarea perioadă s-ar putea să sufere niște dușuri reci.

Peștii au nevoie de reluarea legăturilor cu familia, dar de pe alt picior de plecare. De data asta trebuie să asculte mai mult și să vorbească mai puțin.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii au nevoie și ei de recunoașterea succeselor lor, căci nu sunt puține mai ales dacă ne uităm la tot ce au întreprins în ultimele două luni de zile.

Fecioarele sunt gata de conflicte pentru că, vorba aia, le-a ajuns cuțitul lor. Nu vor mai ascunde deloc ceea ce cred cu adevărat despre anumite situații în care sunt mai mult sau mai puțin implicate.

Capricornilor li se recomandă temperare, cumpătare. Spre deosebire de Fecioare, ei nu sunt avantajați deloc în duelurile verbale oricâte argumente ar avea.

CITEȘTE ȘI: Evenimente astrologice în decembrie 2018. La ce să ne așteptăm?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top