Connect with us

Revistateo.ro

Luna Noua in Sagetator pe 29 noiembrie. Ce se schimba

Astro-FUN

Luna Noua in Sagetator pe 29 noiembrie. Ce se schimba

Luna Noua in Sagetator se va produce anul acesta pe 29 noiembrie la ora 07 si 17 minute. O serie de semne zodiacale vor fi influentate de acest eveniment astrologic. Ziua va incepe cu o suita de schimbari mai ales pentru semnele care in ultima vreme s-au simtit parasite de noroc.

Cum sunt afectate zodiile de Luna Noua in Sagetator

Berbecii primesc un avertisment inca din dimineata zilei de 29. Nu vor mai putea da bir cu fugitii, iar anumite angajamente financiare ii vor obliga sa ia decizii de ultima ora. Cat despre Tauri, acestia se pot trezi intr-o dilema de natura juridica. Cei nascut dupa data de 2 mai au toate sansele sa mosteneasca bunuri valoroase ori sa isi schimbe profesia.

Pe Gemeni Luna Noua ii ajuta din punct de vedere financiar. Acesti nativi s-au tot plans de anumite clauze contractuale cu partenerii de afaceri, insa in perioada urmatoare lucrurile se vor schimba complet. Vor fi mai sigur pe propriile lor forte si vor face alegerile pe care le merita.

Racii sunt tulburati in Casa Dragostei de Luna Noua. Vor avea o serie de cerinte din partea partenerului care pot duce la certuri. Leii, in schimb, vor trai intr-o visare continua din seara zilei de 29 noiembrie. Isi pot gasi marea dragoste, iar asta le va schimba complet viziunea despre viata.

CITESTE SI: Horoscop decembrie 2016

Fecioarele devin mai certarete si sunt puse pe dispute care mai de care mai controversate. Se vor implica in tot felul de discutii din care ori ies cu imaginea sifonata, ori devin niste eroi de moment. Totul depinde de cum isi vor dozifica iesirile impetuoase.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top