Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Lună Nouă în Vărsător, pe 15 februarie. Cum sunt afectate zodiile

Pe 15 februarie se va produce fenomenul de Lună Nouă în Vărsător, un fenomen care va marca existența tuturor nativilor.

Luna Nouă în Vărsător aduce schimbări în viețile zodiilor

Luna Nouă din Vărsător accentuează în special sectorul profesional al Berbecilor, căci le dă ocazia să iasă în evidență.

La Tauri, Luna Nouă are loc în casa a IX-a. Își vor lărgi orizonturile și vor face tot posibilul să iasă în evidență din punct de vedere profesional.

Preocupările Gemenilor se îndreaptă spre lucrurile ascunse ale vieții, căci vor încerca să dezlege tot felul de taine, de mistere, de situații complicate.

CITEȘTE ȘI: Ce floare îți poartă noroc primăvara aceasta, în funcție de zodie

Racii sunt încurajați să încerce tot felul de asocieri, să înceapă negocieri importante pentru interesul lor, dar să se implice doar în afacerile care sunt pe placul lor, în care se regăsesc.

Leii vor o curățire spirituală, o ordine în gânduri, o reașezare din punct de vedere sentimental, chiar dacă deja le merge bine. Vor să le meargă și mai bine și nu sunt de judecat pentru asta.

Fecioarele scot la înaintare talentele ascunse, aspectele pe care cei din jur nu le bănuiau despre ele. Sunt dinamice, sunt în vervă și au lumea la picioare.

Balanțele traversează o perioadă cam complicată din punct de vedere emoțional, destul de dificilă pentru liniștea lor sufletească.

Scorpionii sunt și ei impactați de luna nouă din Vărsător, dar în sens pozitiv. Vor comunica mai mult, vor fi mai prezenți, vor fi mai vocali, vor avea numai de câștigat.

Săgetătorii trebuie să treacă la acțiune. Au tot spus că vor depune eforturi pentru materializarea dorințelor lor, însă nu au făcut mai nimic. Acum este timpul să treacă la treabă, căci au cu ce.

Capricornii au și ei nevoie de validare și o vor obține de la cine trebuie doar dacă știu cum să se afirme.

Vărsătorii au parte de surprize nedorite, dar sunt suficient de inteligenți încât să treacă peste toate necazurile.

Peștii sunt preocupați de repararea imaginii pe care ei înșiși și-au stricat-o și au nevoie de un răgaz pentru a schimba lucrurile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top