Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Luna octombrie 2016 are 5 zile de sambata, 5 de duminica si 5 de luni. Ce se intampla cu adevarat, potrivit numerologilor

Luna octombrie 2016 se deosebeste de celelalte luni ale anului datorita unei particularitati speciale: are cinci zile de sambata, cinci zile de duminica si cinci zile de luni.

De ani de zile circula pe internet mai multe postari care te indeamna sa dai mai departe o imagine pentru a avea noroc.

Mitul celor cinci weekend-uri pe luna, care se intampla odata la 823 de ani a fost demontat de catre specialisti.

Ca sa va dam un exemplu, luna august 2014 avea cinci vineri, cinci zile de sambata si cinci zile de duminica, iar daca adunam cu 823 de ani, anul 2837 are cinci sambete, cinci duminici si cinci luni.

Ei bine, inainte de a le da marea veste prietenilor si familiei, ar fi bine sa stii ca aceasta combinatie, de cinci zile de sambata, duminica si luni are loc mai des cat ai putea crede.

De fapt, fiecare luna care are 31 de zile va avea parte de trei zile consecutive, care vor aparea de cinci ori intr-o luna.

Astfel de combinatii sunt frecvente si apar in fiecare an, fie ca este vorba de zilele de vineri, sambata si duminica, fie ca este vorba despre sambata, duminica si luni.

Fiecare an are 7 luni care au 31 de zile, iar fiecare dintre aceste luni are cel putin 3 weekenduri care se intampla de cinci ori intr-o luna.

In 2016, nu a avut loc evenimentul de a avea cinci zile de miercuri, cinci zile de joi si cinci zile de vineri in aceeasi luna.

Numerologii sunt insa de alta parere si considera ca acest eveniment este unul care este de bun augur pentru a castiga bani.

„Saci de bani”. Asa au botezat numerologii o potrivire rara si presupus castigatoare: in octombrie, calendarul arata 5 zile de sambata, 5 de duminica si 5 de luni. Adica, apare un weekend in plus pentru toti intr-o luna care pare norocoasa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top