Connect with us

Revistateo.ro

De ce se ceartă Andra și soțul ei: „Nu există familie perfectă”

Star

„M-am supărat foarte tare și am plâns!” Andra, luată la rost

Andra este una din cele mai iubite artiste din România. În orice colțișor al României ar ajunge, vedeta primește buchete de flori, vorbe frumoase, îmbrățișări și zâmbete călduroase.

Citeste aici: Cătălin Măruță a căzut pe scări cu fetița în brațe! Realizatorul TV de urgență la spital

Artista nu are timp de toți fanii, așa că pe unii dintre ei îi neglijează fără să vrea. Așa s-a întâmplat la un spectacol recent. Unul dintre fanii nebăgați în seamă de cântăreață a ținut să îi scrie pe Facebook vedetei: „Nu ai mai rămas să faci fotografii cu cei din Alexandria. M-am supărat foarte tare și am plâns. Mireasa era verișoara mea”.

Andra, superstițioasă din fire

Andra este o persoană extrem de superstițioasă. Unele întâmplări prin care a trecut au făcut-o să fie atentă la ce să facă și ce să spună.

CITESTE SI: Andra, mesaj emoționant pentru românii din străinătate

„Am tot avut superstitii, dar in ultima vreme am incercat sa uit de ele. Una dintre ele este legata de pisica neagra. Daca imi trecea calea, faceam trei pasi inapoi, sa dispara ghinionul. De la o vreme insa, chiar daca mi se intampla asta, incerc sa merg mai departe si imi spun ca totul este de fapt in capul meu”, s-a confesat recent artista.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top