Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sfaturi de machiaj de la Hollywood: Ce fac vedetele pentru a avea pometi perfecti

Nu mai este niciun secret faptul ca vedetele, atat cele de la noi, cat si cele de la Hollywood, se folosesc de tot felul de trucuri pentru a arata cat mai bine pe covorul rosu. Se folosesc de conturul prin machiaj, de umbre si lumini, toate acestea pentru a-si perfectiona trasaturile fetei. Mai nou, a aparut o noua moda in materie de make-up.

Un nou truc vine in ajutorul tinerelor care vor sa arate bine folosind cat mai putine produse cosmetice, care oricum incarca tenul. Toate femeile isi doresc pometi bine conturati, dar in acelasi timp sa nu faca abuz de machiaj si astfel sa para fata prea incarcata. Pentru a obtine un astfel de look fresh nu ai nevoie decat de fond de ten, pudra compacata pentru fixarea acestuia, rimel si cel mai important detaliu: un blush deschis, de preferinta sidefat.

Acesta este nou look-ul cu care vedetele de la Hollywood arata natural, dar totodata incredibil de bine pe covorul rosu.

Printre adeptele acestui look se numara actrite bine cunoscute precum: Natalie Portman si Keira Knightley, amandoua punandu-si in evidenta pometii cu un blush roz deschis.

CITESTE SI: Cand expira, DE FAPT, produsele cosmetice? Cat poti sa folosesti crema de fata, rimelul sau rujul?

CITESTE SI: Iată care sunt cele mai periculoase ingrediente din cosmetice

Tot ce ai de facut pentru a obtine acest look natural este sa iti aplici fondul de ten asa cum o faci in mod normal si sa il fixezi cu ajutorul unei pudre compacte. Alungeste-ti genele cu putin rimel. Nu folosi prea mult pentru ca altfel look-ul nu va mai parea atat de natural pe cat vrei. La final, aplica un blush iluminator pentru a-ti contura pometii finut, fara sa exagerezi cu nuantarea lor. Pentru buze, poti opta pentru un ruj, nuanta nud sau un luciu transparent. Vei arata foarte bine dar in acelasi timp, foarte natural.

look hollywood 2 httpwww.beautygala.com Look hollywood 1 httpbridalmusings.com

Ce parere ai de acest look? Spune-ne in comentarii.

 

Surse foto: Shutterstock, Beautygala, Bridalmusings

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top