Connect with us

Revistateo.ro

Machiaj pentru ten acneic

Machiaj

Machiaj pentru ten acneic

Incearca acest machiaj pentru ten acneic daca vrei sa acoperi imperfectiunile fetei tale.

Tratamentele anti-acnee dureaza ceva pana la observarea primelor rezultate, iar situatiile in care trebuie sa mergi la o intalnire importanta sau in oras cu prietenii apar la tot pasul. Iti este, probabil, rusine sa apari cu cosuri pe fata, insa iti dam o veste buna: le poti acoperi cu ajutorul produselor de make-up.

Machiaj pentru ten acneic. Ce trebuie sa faci, pas cu pas

1. Inainte de a aplica fondul de ten, e bine sa iti cureti fata cu produse potrivite: demachiant, lotiune tonica si crema hidratanta, in aceasta ordine.

Smokey eyes, machiajul care nu se demodeaza niciodata VIDEO

Sfaturi de machiaj de la Hollywood: Ce fac vedetele pentru a avea pometi perfecti

2. Urmeaza pasul doi: Incepe cu machiajul ochilor. Alege o nuanta nude, adica o culoare cat mai apropiata de culoarea naturala a pielii tale.

3. Daca te deranjeaza aspectul pielii din jurul ochilor, foloseste un corector/anticearcan si un fond de ten cu acoperire medie.

4. Pasul 3: Urmeaza machiajul fetei. Foloseste o baza de machiaj care sa uniformizeze liniile fine si porii dilatati. Vei conferi un aspect mat si neted pielii.

5. Dupa ce ai aplicat baza de machiaj, porneste cu fondul de ten din locurile unde acneea este mai pronuntata si continua in exteriorul cosurilor. Tot timpul trebuie sa pornesti din centrul zonei afectate spre exterior.

6. Uniformizeaza apoi fondul de ten cu o pensula speciala sau un buretel curat.

7. Ultimul pas: Pudra. Alege o pudra mai deschisa la culoare daca fondul de ten este cu doua nuante mai inchis. Poti opta si pentru o pudra roz. Aceasta culoare va ascunde foarte bine cosurile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top