Connect with us

Revistateo.ro

Machiajul pentru evenimente importante

Machiaj

Machiajul pentru evenimente importante

Atunci când vine vorba despre un machiaj elegant și impunător, buzele și ochii dețin rolurile cele mai importante. Alege o nuanță de ruj care să se potrivească cu tonul pielii tale. Nu uita că majoritatea rujurilor conțin ingrediente care usucă buzele. Astfel, pentru a nu obține un aspect de buze crăpate și uscate, este esențial ca înainte de aplicare să faci o exfoliere intensă și să te hidratezi cu un balsam care are o textură bogată. Un mic secret care îți va menține culoare pe buze pe durata întregului eveniment: aplică un strat subțire de primer și lasă-l să intre bine în piele înainte de a aplica rujul.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ FOLOSEȘTI CORECT BLUSH-UL

O privire dramatică nu este întotdeauna ușor de obținut, însă pentru un eveniment important se merită efortul. Micile detalii fac diferența, așa că renunța la nuanțele banale de negru și gri și optează pentru auriu sau maro în nuanțe calde, discrete. Folosește un eyeliner negru și insistă pe conturul pleoapei superioare. Puțin fard sclipitor în colțul ochilor te va scoate în evidență. Nu uita de mascara și gene false!

Toate femeile își doresc o piele perfectă, fără coșuri, puncte negre sau pete. Chiar dacă, din păcate, întâmpini aceste probleme, le poți masca cu succes cu ajutorul concealerului. Aplică-l doar în zonele care necesită și nu exagera. Alege o textură care să acopere fără să încarce și apoi folosește un primer. Fondul de ten va uniformiza nuanța și textura pielii, iar o pudră iluminatoare aplică pe frunte, pomeți sau linia de mijloc a nasului va lumina frumos tenul.

Pentru un look dramatic ai nevoie de sprâncene îndrăznețe, așa că nu ocoli creionul sau fardul de sprâncene. Piaptănă-le cu ajutorul unuei ustensile speciale și aplică un gel de fixare. Acesta va ține firele în loc și va oferi un aspect ordonat. Totodată, va păstra fardul o perioadă mai lungă de timp. Alege un fard cu 2 nuanțe mai închis decât culoarea părului și aplică-l cu atenție.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top